Wil je jullie personeel een actieve en originele dag aanbieden op een bijzondere historische locatie? Dan ben jij en jouw medewerkers van harte welkom bij het Plofhuis! Wij organiseren namelijk actieve bedrijfsuitjes op een stoer fort in Weesp. Fort Uitermeer is prachtig gelegen en omringd met natuur, terwijl de bereikbaarheid hier niet onder te lijden heeft. Kies voor het Plofhuis, waar je samen met jouw collega’s een onvergetelijke actieve dag kunt beleven.

Voordelen van een actief bedrijfsuitje

Zoals je misschien al weet, hebben actieve bedrijfsuitjes vele voordelen. Door middel van intensieve activiteiten leren de medewerkers elkaar namelijk in een korte periode beter kennen. De activiteiten die wij voor een actief personeelsuitje aanbieden zijn bedoeld om op een speelse manier met elkaar samen te werken, om zo een positief resultaat neer te zetten. Dit bevordert de teamspirit en is ook bevorderlijk voor de onderlinge communicatie. Beide zaken die ook later op de werkvloer uitstekend van pas zullen komen.

De bijzondere locatie het Plofhuis is uniek en ademt historie. Bij een bezoek aan ons fort wanen jij en jouw collega’s je ver weg van de stad, wat bijdraagt aan een onvergetelijke ervaring. Dit zorgt er ook voor dat mensen sneller geneigd zijn om uit hun comfortzone te stappen en versterkt de samenhorigheid. Je zult dan ook merken dat de medewerkers na een actief uitje bij Fort Uitermeer met een sterkere band terug zullen keren op de werkvloer.

Ons aanbod actieve bedrijfsuitjes

Wanneer je op onze website kijkt, dan zul je merken dat wij een divers aanbod van activiteiten beschikbaar hebben. De meeste van onze activiteiten kunnen zowel voor grote als voor kleinere groepen georganiseerd worden. Voor ons maakt het dus niet uit of jullie met een klein groepje gaan boogschieten tijdens de Fort Spelen of met honderd collega’s trivianten gaan verzamelen. Ieder bedrijfsuitje wordt bij ons namelijk op maat georganiseerd.

Afsluiten met een borrel, diner of feest

Bij het Plofhuis bieden wij volledige arrangementen. Dit betekent ook dat wij de zorg dragen voor de catering tijdens jullie bedrijfsuitje en dat het bijvoorbeeld mogelijk is om het uitje te combineren met een afsluitende borrel of een diner. Bij Fort Uitermeer zijn er meerdere mogelijkheden voor een leuke afsluiter. Denk aan een gezellige borrel op het terras bij Paviljoen Uit & Meer of een intieme barbecue in de Ploftuin. Vraag naar de mogelijkheden.

Mogelijke activiteiten voor een actief bedrijfsuitje

fort gamble fort uitermeer weesp

PLOF Gamble

Gok en bluf je winst bij elkaar in dit originele, exclusieve teambuilding programma

 • Programma voor binnen en buiten
 • Duur: 2,5 uur
 • Van 10 - 65 personen
 • € 42,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

Fort Room mobiele escape kist

PLOF Escape

Een bijzondere escaperoom experience met als thema de Nieuwe Hollandse Waterlinie

 • Programma voor binnen
 • Duur: 1 uur
 • 10 - 45 personen
 • € 24,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

fort diy uitermeer

Plof DIY

Teambuilding programma met hoge fun factor en voor ieder budget

 • Programma voor binnen en buiten
 • Duur: 2 uur
 • 24 - 65 personen
 • € 26,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »