Daag je collega’s, relaties, vrienden of familieleden uit in dit toegankelijke teambuilding programma met diverse doe en denk opdrachten! Fort Trivial is gebaseerd op Trivial Pursuit en het doel hier is dan ook om zoveel mogelijk trivianten te verzamelen.

1,5 meter activiteit

Onze nieuwe 1,5 meter samenleving vraagt om enige aanpassing van deze unieke teambuilding activiteit. Zo houden we er rekening mee dat alle onderdelen op gepaste afstand van elkaar kunnen plaatsvinden. Ook de teams zijn kleiner (van 4 personen i.p.v. 6-8 personen) en per dag(deel) kunnen wij maximaal 20 personen en na 1 juli maximaal 80 personen deze activiteit aanbieden. Bent u met meer personen? Dan spreiden we de spelonderdelen over meerdere dagen of dagdelen en volgt een online finale met alle teams bijvoorbeeld met een pubquiz tijdens de vrijmibo om de uiteindelijke gouden triviant te winnen. Informeer gerust naar de mogelijkheden, samen met onze event managers is er voor iedere vraag een passende oplossing. Zijn er verkoudheidsklachten binnen een team, dan vragen we die gasten pm thuis te blijven.

Keuze uit 20 activiteiten

Bij Fort Trivial heb je keuze uit circa 20 verschillende activiteiten die je vooraf zelf mag bepalen. Wat dacht je van Fort Memory waarbij je van verschillende fortonderdelen binnen de tijd een complete set moet maken. Of de Fort Tangram waarbij er veel gevraagd wordt van visuele inzichten en samenwerking tussen jou en je collega’s. Welk team ziet als eerste de juiste tangram oplossing en wint een triviant? Train je “ether-discipline” met de Forto & Porto – kun je je collega’s / vrienden door de portofoon uitleggen welke foto je op de foto ziet? Stel zelf jouw ideale mix van denk- en doe onderdelen samen om van Fort Trivial een onvergetelijke activiteit te maken voor al je gasten.

Programma op maat

Omdat wij Fort Trivial zelf hebben ontwikkeld, is het zelfs mogelijk om een programma op maat te maken. Een aantal van de activiteiten waaruit je kunt kiezen, kun je namelijk personaliseren. Zo kun je je eigen vragen aanleveren bij de Bommen & Granatenquiz, een spannende quiz waarbij de bom tijdens de vragen gewoon doortikt!

Bedrijfsuitje of familiedag

Fort Trivial staat voor fun, samenwerking en communicatie en is zeer geschikt voor een bedrijfsuitje of familiedag. Natuurlijk organiseren we Fort Trivial het liefst buiten op het prachtige groene terrein van het fort, maar mocht het Nederlandse weer niet helemaal meewerken, dan bieden wij altijd een alternatief binnen in één of meerdere Plofhuisjes en zo kan Fort Trivial altijd doorgaan!

Handig om te weten

kenmerk

Capaciteit

Fort Trivial kan al gedaan worden met een groep van 8 personen tot grote gezelschappen van 80 personen
kenmerk

Binnen en buiten

Fort Trivial biedt spelonderdelen die zowel binnen als buiten kunnen worden gedaan
kenmerk

Competitie

Fort Trivial is een competitie programma, waarbij alle teams bij alle onderdelen de strijd met elkaar aangaan
kenmerk

Incl. 1,5 meter afstand

Door inzet van kleinere teams en aangepaste spelonderdelen.

Andere leuke activiteiten

fort gamble fort uitermeer weesp

Fort Gamble

Gok en bluf je winst bij elkaar in dit originele, exclusieve teambuilding programma.

 • Programma voor binnen en buiten
 • Duur: 2,5 - 3 uur
 • Vanaf 8 personen
 • Vanaf € 29,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

Fort Boogschieten 1,5 meter

Boogschieten

Een leuke activiteit om eens mee kennis te maken

 • Programma voor buiten (en binnen)
 • Duur: in overleg
 • Vanaf 8 personen
 • € 22,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

TemplateActiviteiten 400 x 255

Fort Defender

Test je behendigheid met (mini) Landrover Defenders bij deze fun activiteit

 • Programma voor buiten (ook binnen mogelijkheden)
 • Duur: 1 uur
 • Vanaf 8 personen
 • € 24,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »