Daag je collega’s of relaties uit in dit toegankelijke teambuilding programma met diverse doe en denk opdrachten op het fort! Fort Trivial is gebaseerd op Trivial Pursuit en het doel hier is dan ook om zoveel mogelijk trivianten te verzamelen.

Keuze uit 20 activiteiten

Bij Fort Trivial heb je keuze uit circa 20 verschillende activiteiten die je vooraf zelf mag bepalen. Wat dacht je van Fort Memory waarbij je van verschillende fortonderdelen binnen de tijd een complete set moet maken. Of de Fort Tangram waarbij er veel gevraagd wordt van visuele inzichten en samenwerking tussen jou en je collega’s. Welk team ziet als eerste de juiste tangram oplossing en wint een triviant? Train je “ether-discipline” met de Forto & Porto – kun je je collega’s / vrienden door de portofoon uitleggen welke foto je op de foto ziet? Stel zelf jouw ideale mix van denk- en doe onderdelen samen om van Fort Trivial een onvergetelijke activiteit te maken voor al je gasten.

Programma op maat

Omdat wij Fort Trivial zelf hebben ontwikkeld, is het zelfs mogelijk om hiervan een programma op maat te maken. Een aantal van de activiteiten waaruit je kunt kiezen, kun je namelijk personaliseren. Zo kun je je eigen vragen aanleveren bij de Bommen & Granatenquiz, een spannende quiz waarbij de bom tijdens de vragen gewoon doortikt!

Teambuilding op een fort

Zoek je een teambuilding dag op een fort, Fort Trivial staat voor fun, samenwerking en communicatie en is zeer geschikt voor een bedrijfsuitje. Natuurlijk organiseren we Fort Trivial het liefst buiten op het prachtige groene terrein van het fort, maar mocht het Nederlandse weer niet helemaal meewerken, dan bieden wij altijd een alternatief binnen in één of meerdere plofhuisjes zodat Fort Trivial altijd door kan gaan!

Handig om te weten

kenmerk

Capaciteit

Fort Trivial kan al gedaan worden met een groep van 24 personen tot grote gezelschappen van 65 personen
kenmerk

Binnen en buiten

Fort Trivial biedt spelonderdelen die zowel binnen als buiten kunnen worden gedaan
kenmerk

Competitie

Fort Trivial is een competitie programma, waarbij alle teams bij alle onderdelen de strijd met elkaar aangaan
kenmerk

Programma op maat

Jullie stellen het programma helemaal zelf samen door zelf de spelonderdelen te kiezen

Andere leuke activiteiten op het Plofhuis

fort spelen fort uitermeer

PLOF Spelen

Toegankelijke keuze activiteiten op een prachtige groene locatie!

  • Programma voor binnen en buiten
  • Duur: 2 uur
  • Van 30 - 65 personen
  • € 42,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

Fort Room mobiele escape kist

PLOF Escape

Een bijzondere escaperoom experience met als thema de Nieuwe Hollandse Waterlinie

  • Programma voor binnen
  • Duur: 1 uur
  • 10 - 45 personen
  • € 24,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »