Originele vergaderruimte nodig vlakbij Amsterdam? Plof maar lekker neer in ons plofhuis. Bij Fort Uitermeer in Weesp kun je in één van onze voormalige munitiewerkplaatsen in alle rust vergaderen. Uiteraard met alle moderne faciliteiten, leuke vergaderbreaks en een heerlijk paviljoen om te lunchen of de dag af te sluiten met een borrel of diner.

Historische vergaderruimte

Vergaderen in het Plofhuis doe je in een historische vergaderruimte. De plofhuisjes stammen uit de Koude Oorlog tijd en dienden als munitie opslagplaats. Deze huisjes waren zo gebouwd dat bij een ontploffing alleen dit Plofhuis zou ontploffen en weinig tot geen schade aan de omgeving zou hebben. Bij de meeste Plofhuisjes kun je nog her en der authentieke details vinden zoals de bliksemafleiders rondom het Plofhuis. Een historische vergadering gegarandeerd dus!

Vergaderruimte voor kleine en grotere groepen

Of je nu voor 5 of 50 personen een vergaderruimte zoekt, de plofhuisjes bij Fort Uitermeer bieden elk op hun eigen wijze plek aan kleine en grote groepen. Sommige plofhuisjes zijn nog authentiek en hebben daardoor minder daglicht. Moderne faciliteiten zoals Wifi en beamer zijn in een aantal plofhuisjes aanwezig net als onze unieke munitie(vergader)kisten vol kantoorartikelen. Neem contact op met onze event managers om voor jouw groep het ideale plofhuis te selecteren.

Compleet vergaderarrangement

Na een hartelijk ontvangst in de vergaderruimte met huisgemaakte bonbons staat er een compleet vergaderarrangement voor jullie klaar op het drankenbuffet. Onbeperkt koffie, thee, koekjes en mints, een verfrissende watertap en wat handfruit. Het naastgelegen Paviljoen Uit & Meer biedt volop plek voor lunch, borrel of diner. En bij goed weer geniet je hier uiteraard nog meer van op het terras aan rivier De Vecht met spectaculair uitzicht op het torenfort van Uitermeer.

Coronaproof vergaderen

Bij de Plofhuisjes kun je prima coronaproof vergaderen. In het ene plofhuisje kun je nu met maximaal 12 personen terecht (normaal 30), in het andere nu maximaal 20 (normaal 50). Ook is er nog een heel groot plofhuisje waar je normaliter met 150 personen kunt vergaderen, maar nu met maximaal 50 personen. We beschikken dus over verschillende vergaderruimtes die genoeg ruimte hebben voor vergaderen op 1,5 meter. Tevens volgen wij ook de overige richtlijnen die wij hebben opgenomen in de evenementen protocollen (i.o.m. de Rijksoverheid).

Originele vergaderbreaks

Iedere vergadering heeft zo zijn eigen breaks. Boek je een vergaderruimte bij het Plofhuis dan combineer je zo’n break gelijk met een ontspannen activiteit. Blijf in de sfeer van deze bijzondere vergaderlocatie en beleef onze escape room experience Het Kanon. Liever naar buiten? Een rondleiding of vaartocht op deze fijne, groene vergaderplek is natuurlijk altijd een goed idee. Of rijd na afloop van jullie vergadering op locatie met mini Landrover Defenders over het ruige parcours van Plofhuis 3. Wie van je collega’s haalt onbeschadigd de finish?

Onze vergaderbreaks

Fort Boogschieten 1,5 meter

Boogschieten

Een leuke activiteit om eens mee kennis te maken

 • Programma voor buiten (en binnen)
 • Duur: in overleg
 • Vanaf 8 personen
 • € 22,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

activiteiten uitermeer boottocht coronaproof

Boottocht

Geniet van al het moois wat de Vecht te bieden heeft tijdens een boottocht met de sloep.

 • Programma voor buiten
 • Duur: in overleg
 • Vanaf 10 personen
 • Prijs op aanvraag

Bekijk deze activiteit »

Rondleiding 1,5 meter

Rondleiding Fort Uitermeer

Een fascinerende rondleiding over het terrein van Fort Uitermeer

 • Programma voor buiten
 • Duur: 1 uur
 • Vanaf 8 personen
 • € 7,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »