Een originele vergaderruimte huren was nog nooit zo makkelijk. Bij Fort Uitermeer in Weesp doen de voormalige munitie opslagplaatsen nu dienst als vergaderruimte. Centraal gelegen en middenin het groen waan je je hier in vroegere tijden, maar zijn alle moderne faciliteiten uiteraard wel aanwezig. Een unieke manier om van jouw vergadering echt iets bijzonders te maken.

Vergaderruimte huren bij een fort

Onder de rook van Amsterdam ligt Fort Uitermeer een heerlijke plek aan het water met rondom verschillende plofhuisjes die je kunt huren als vergaderruimte. Ieder plofhuis heeft zijn eigen sfeer, karakter en afmeting. Dus hoe groot of klein je gezelschap ook is, voor iedere vergadering is er wel een geschikt plofhuis. Verras je gasten met deze unieke locatie en maak met elkaar de hoofden leeg op dit heerlijk groene fortenterrein. Ook voor originele vergaderbreaks helemaal in stijl van het fort kun je hier prima terecht. Onze event managers bespreken graag je wensen en stellen vrijblijvend een offerte voor jullie op, informeer gerust naar de mogelijkheden.

Moderne faciliteiten

De plofhuizen zijn van de buitenkant nog authentiek en hebben elk hun eigen afmeting. Natuurlijk is er Wifi, een 75″ multimediaal TV-scherm met AV-aansluitingen of beamer met scherm en ook (digitale) flipovers en handige vergader- (munitie)kisten met allerlei kantoorartikelen. Voor een afsluitende borrel of diner kun je terecht bij het naastgelegen Paviljoen Uit & Meer dat met zijn terras aan het water ook nog eens prachtig uitzicht biedt op het imposante torenfort.

Vergaderarrangement met vergaderbreak

In de te huren vergaderruimte ontvangen wij de gasten met huisgemaakte bonbons van Smit’s Delicious. In de officiersmess staat het complete vergaderarrangement al klaar en kan iedereen zelf onbeperkt koffie, thee of water tappen uit de kan vol fruit en kruiden. Koekjes, mints en handfruit, echt aan alles is gedacht om van jullie vergadering of training een ontspannen dag te maken. Willen jullie tussendoor of na afloop de gedachten even verzetten dan kun je kiezen voor één van de leuke vergaderbreaks of combineer je vergadering met een toegankelijk teambuilding programma zoals de Fort Gamble.

Onze vergaderruimtes

Plofhuis 2 Fort Uitermeer Weesp

Plofhuis 2

  • Capaciteit: 20 - 100
  • Faciliteiten: Optioneel - Wifi, meubilair, scherm
  • Sfeer: Industrieel
Plofhuis 3 Fort Uitermeer Weesp

Plofhuis 3

  • Capaciteit: 5 - 40
  • Faciliteiten: Wifi, digitale Flipover en 75" TV scherm
  • Sfeer: Groen, modern
home plofhuis 7 fort uitermeer

Plofhuis 7

  • Capaciteit: 20 - 40
  • Faciliteiten: Wifi, beamer met scherm
  • Sfeer: Cultureel