Even weg uit de stad om in een groene omgeving te vergaderen? Dan is een vergaderruimte bij Fort Uitermeer in Weesp (Gemeente Amsterdam) bij uitstek geschikt. In de voormalige munitie opslagplaatsen rondom dit unieke torenfort kun je met verschillende groepen vergaderen. Deze zogenaamde plofhuisjes dateren uit de Koude Oorlog, maar zijn (meest) van alle moderne gemakken voorzien om van jullie vergadering een unieke ervaring te maken. Parkeren kun je er gratis en binnen een kwartier ben je weer terug in Amsterdam.

Unieke vergaderruimte in Amsterdam

Weesp valt sinds kort onder gemeente Amsterdam, maar heeft wel dat heerlijke buitengevoel dat je nodig hebt tijdens een brainstorm, vergadering of trainingsdag. Vermijd de files, parkeer gratis en wandel in enkele minuten naar jullie vergaderruimte in het groen. Met een warm ontvangst geheel in stijl start jullie dag in ieder geval al goed dankzij deze unieke vergaderruimte aan het water. In het naastgelegen Paviljoen Uit & Meer wacht jullie een heerlijke borrel en diner na afloop. En prachtig uitzicht op het imposante torenfort en rivier De Vecht krijg je er zomaar bij cadeau.

Vergadering met klein gezelschap of grotere groep?

De plofhuisjes hebben elk hun eigen afmeting en bijzondere kenmerken. Zo is er voor iedere vergadering of training wel een geschikte vergaderruimte aanwezig. Onze eventmanagers informeren je graag over de mogelijkheden. Al met 5 personen ben je van harte welkom in één van de plofhuisjes. Ben je met een gezelschap van meer dan 70 personen, dan kleden wij in overleg het rauwe Plofhuis 2 aan.

Vergaderarrangementen

In onze vergaderruimtes ontvangen wij alle gasten met koffie of thee en een bijzondere huisgemaakte bonbon van Smit’s Delicious. Want een goede start van jullie vergadering is tenslotte het halve werk! Gedurende de dag staat er in de officiersmess een volledig verzorgd vergaderarrangement voor jullie klaar. De grote watertap vol fruit en kruiden, koekjes, mints en handfruit maken de dag compleet. Wandel rond de lunch in enkele minuten naar Paviljoen Uit & Meer voor een lekkere break op het terras aan het water. Of onderbreek je meeting met één van de originele vergaderbreaks om de hoofden weer helemaal leeg te maken. Eén vergaderdag niet genoeg? We regelen graag een overnachting op loopafstand of in het gezellige Weesp.

Onze vergaderruimtes

Plofhuis 2 Fort Uitermeer Weesp

Plofhuis 2

  • Capaciteit: 20 - 100
  • Faciliteiten: Optioneel - Wifi, meubilair, scherm
  • Sfeer: Industrieel
Plofhuis 3 Fort Uitermeer Weesp

Plofhuis 3

  • Capaciteit: 5 - 40
  • Faciliteiten: Wifi, digitale Flipover en 75" TV scherm
  • Sfeer: Groen, modern
home plofhuis 7 fort uitermeer

Plofhuis 7

  • Capaciteit: 20 - 40
  • Faciliteiten: Wifi, beamer met scherm
  • Sfeer: Cultureel