Vlakbij Almere vind je onze historische vergaderruimte op het terrein van Fort Uitermeer in Weesp. Ben jij dus op zoek naar een vergaderruimte nabij Almere? Dan is Plofhuis dé locatie die je zoekt. Onze locatie is voorzien van diverse vergaderruimtes, ook plofhuisjes genoemd, welke gehuurd kunnen worden om jouw vergaderingen in te houden. De plofhuisjes hebben hun naam te danken aan het feit dat deze in de Koude Oorlog ingezet werden als voormalige opslagplaatsen. Deze zijn helemaal gemoderniseerd en perfect voor een vergadering het hele jaar door.

Vergaderruimte nabij Almere

Onze vergaderruimte ligt op slechts 15 minuten van Almere en toch waan je je in een andere wereld. In de groene omgeving van Fort Uitermeer kunnen jullie volop genieten van rust en privacy in plaats van het drukke stadsleven. Er zijn tevens gratis parkeerplaatsen bij het fort en ook als je met de trein naar Weesp komt zijn er diverse mogelijkheden. Zo kun je op de OV fiets stappen en je dag starten met een prachtige fietstocht langs de Vecht. Ben je op zoek naar iets unieker? We halen je ook graag op met de boot vanaf het station. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Meerdere vergaderruimtes

Bij Fort Uitermeer vind je meerdere vergaderruimtes, allen in de vorm van een voormalige munitie opslagplaats, ook plofhuisjes genoemd. Elk Plofhuis heeft zijn eigen charme en is geschikt voor verschillende groepsgroottes. Zo is Plofhuis 2 een rauwe, industriële ruimte met alleen stroom. Hier kun je een top presentatie houden met een grotere groep tot wel 100 personen. Zijn jullie met een klein groepje, dan hebben wij Plofhuis 3 beschikbaar. Hier kun je al lekker ‘neerploffen’ als je met een klein gezelschap bent (vanaf 5 personen).

Vergaderarrangement

Als je een vergadering boekt in een vergaderruimte nabij Almere, verzorgen wij altijd een compleet vergaderarrangement.  Hierbij ontvangen wij jullie altijd met zoete, huisgemaakte lekkernijen zoals de prachtige bonbons van Smit’s Delicious. Gedurende jullie bijeenkomst is er onbeperkte bonen koffie van Simon Levelt (natuurlijk ook cappuccino, espresso, latte macchiato, etc.) en heerlijke theesoorten van het fairtrade merk Tea Quiero. In onze munitiekisten vinden jullie onbeperkt verpakte koekjes en mints. Verder is er in de middag een groot assortiment frisdranken, sappen en watertaps. Tot slot nog wat lekker hand fruit van de groenteboer. Vraag vrijblijvend een offerte aan via de knop rechtsonder deze pagina.

Onze vergaderruimtes nabij Almere

Plofhuis 2 Fort Uitermeer Weesp

Plofhuis 2

  • Capaciteit: 20 - 100
  • Faciliteiten: Optioneel - Wifi, meubilair, scherm
  • Sfeer: Industrieel
Plofhuis 3 Fort Uitermeer Weesp

Plofhuis 3

  • Capaciteit: 5 - 40
  • Faciliteiten: Wifi, digitale Flipover en 75" TV scherm
  • Sfeer: Groen, modern
home plofhuis 7 fort uitermeer

Plofhuis 7

  • Capaciteit: 20 - 40
  • Faciliteiten: Wifi, beamer met scherm
  • Sfeer: Cultureel