Een passende vergaderlocatie vinden in het grote aanbod in Nederland is soms een uitdaging. Wat dacht je van vergaderen in een voormalige munitieopslagplaats? Bij Fort Uitermeer in Weesp vind je de zogenaamde plofhuisjes die nu dienst doen als vergader- en evenementenlocatie. In originele staat maar voorzien van alle moderne gemakken waan je je hier even terug in de tijd. Vlakbij de A-1, dus makkelijk bereikbaar en met gratis parkeerplaatsen is dit misschien wel jullie ideale plek voor een dagje weg van kantoor.

Varen naar je vergaderlocatie

Komen je gasten met het openbaar vervoer dan is onze prachtige Harding sloep van 11 bij 4 meter de ideale manier om van station Weesp over te varen naar deze unieke vergaderlocatie. In een halfuurtje bereik je via rivier De Vecht de aanlegsteiger bij Fort Uitermeer. Als vergaderbreak is onze sloep ook ideaal. Een hapje en drankje aan boord regelen wij graag of wat dacht je van lunchen aan boord van deze imposante sloep? Zeker weten dat jullie frisse neus op het water voor nieuwe inzichten zorgt.

Bijzondere catering

Direct naast het historische torenfort ligt Paviljoen Uit & Meer dat met zijn grote terras aan het water een prachtig uitzicht biedt en de heerlijkste gerechten op de kaart heeft staan. Handig als je jullie heidag of vergadering wilt afsluiten met een borrel, diner, buffet of BBQ. In de plofhuisjes wacht jullie een compleet vergaderarrangement incl. onbeperkt koffie, thee, water uit de tap, koekjes, mints, huisgemaakte bonbons bij ontvangst maar ook heerlijk handfruit. Kortom aan alles is gedacht om van iedere vergadering op locatie een inspirerende dag te maken.

Originele vergaderbreaks

Toe aan een pauze? Wat dacht je van een van onze originele vergaderbreaks op het terrein van Fort Uitermeer. Naast een rondleiding kun je ook kiezen voor een clinic boogschieten .

Vergaderlocatie tijdens corona tijd

Onze vergaderlocatie tijdens corona tijd hebben wij aangepast met alle nodige maatregelen. Zo is de capaciteit op dit moment in de plofhuisjes minimaal 5 personen en maximaal 50 personen. Daarnaast wordt alles voor en na jullie vergadering grondig gereinigd en zijn er meerdere mogelijkheden tot het desinfecteren van de handen. Tevens doen wij vooraf de gezondheidscheck bij jullie.

Mogelijke vergaderbreaks

fort gamble fort uitermeer weesp

Fort Gamble

Gok en bluf je winst bij elkaar in dit originele, exclusieve teambuilding programma.

 • Programma voor binnen en buiten
 • Duur: 2,5 - 3 uur
 • Vanaf 8 personen
 • Vanaf € 29,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

TemplateActiviteiten 400 x 255

Fort Defender

Test je behendigheid met (mini) Landrover Defenders bij deze fun activiteit

 • Programma voor buiten (ook binnen mogelijkheden)
 • Duur: 1 uur
 • Vanaf 8 personen
 • € 24,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

Rondleiding 1,5 meter

Rondleiding Fort Uitermeer

Een fascinerende rondleiding over het terrein van Fort Uitermeer

 • Programma voor buiten
 • Duur: 1 uur
 • Vanaf 8 personen
 • € 7,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »