Een passende vergaderlocatie vinden in het grote aanbod in Nederland is soms een uitdaging. Wat dacht je van vergaderen in een voormalige munitieopslagplaats? Bij Fort Uitermeer in Weesp vind je de zogenaamde plofhuisjes die nu dienst doen als vergader- en evenementenlocatie. In originele staat maar voorzien van alle moderne gemakken waan je je hier even terug in de tijd. Vlakbij de A-1, dus makkelijk bereikbaar en met gratis parkeerplaatsen is dit misschien wel jullie ideale plek voor een dagje weg van kantoor.

Varen naar je vergaderlocatie

Komen je gasten met het openbaar vervoer dan kunnen we hen ophalen met een boot vanaf station Weesp om dan te varen naar deze unieke vergaderlocatie. In een halfuurtje bereik je via rivier De Vecht de aanlegsteiger bij Fort Uitermeer. Een hapje en drankje aan boord regelen wij graag of wat dacht je van lunchen aan boord van een boot? Zeker weten dat jullie frisse neus op het water voor nieuwe inzichten zorgt.

Bijzondere catering

Direct naast het historische torenfort ligt Paviljoen Uit & Meer dat met zijn grote terras aan het water een prachtig uitzicht biedt en de heerlijkste gerechten op de kaart heeft staan. Handig als je jullie heidag of vergadering wilt afsluiten met een borrel, diner, buffet of BBQ. In de plofhuisjes wacht jullie een compleet vergaderarrangement incl. onbeperkt koffie, thee, water uit de tap, koekjes, mints, huisgemaakte bonbons bij ontvangst maar ook heerlijk handfruit. Kortom aan alles is gedacht om van iedere vergadering op locatie een inspirerende dag te maken.

Originele vergaderbreaks

Toe aan een pauze? Wat dacht je van een van onze originele vergaderbreaks op het terrein van Fort Uitermeer. Naast een rondleiding kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een clinic boogschieten .

Vergaderlocatie met meerdere ruimtes

Onze vergaderlocatie bestaat uit meerdere ruimtes, elk met hun eigen sfeer. Zo kun je in het pas gerenoveerde Plofhuis 3 genieten van de meest moderne faciliteiten zoals een digitale flip over en internet op glasvezel. Met grotere groepen kun je terecht in Plofhuis 15, één grote ruimte. Uiteraard ook voorzien van internet, een beamer met scherm, flipover en vergaderkist. Bij al onze ruimtes zorgen wij voor een compleet vergaderarrangement.

Onze vergaderruimtes

Plofhuis 2 Fort Uitermeer Weesp

Plofhuis 2

  • Capaciteit: 20 - 100
  • Faciliteiten: Optioneel - Wifi, meubilair, scherm
  • Sfeer: Industrieel
Plofhuis 3 Fort Uitermeer Weesp

Plofhuis 3

  • Capaciteit: 5 - 40
  • Faciliteiten: Wifi, digitale Flipover en 75" TV scherm
  • Sfeer: Groen, modern
home plofhuis 7 fort uitermeer

Plofhuis 7

  • Capaciteit: 20 - 40
  • Faciliteiten: Wifi, beamer met scherm
  • Sfeer: Cultureel