Een voormalige munitieopslagplaats als vergaderlocatie in Amsterdam? Waar je bovendien nog gratis kunt parkeren? Fort Uitermeer in Weesp (gemeente Amsterdam) heeft het allemaal. De unieke plofhuisjes hebben elk hun eigen karakter en zijn van alle moderne gemakken voorzien. En op het terras aan het water van het paviljoen wacht jullie een heerlijke lunch met prachtig uitzicht over rivier De Vecht.

Klein en bijzonder fort

Fort Uitermeer is een klein en bijzonder fort, gelegen tussen het Gooi en Amsterdam en makkelijk bereikbaar. Vanuit Weesp kunnen we jullie gasten ophalen met een boot voor een unieke start van jullie vergadering of training. Kom je liever met de auto dan kun je hier makkelijk en gratis parkeren. Vanaf de parkeerplaats wandel je in een paar minuten naar de plofhuisjes waar koffie met huisgemaakte bonbons al staan te wachten. Het groene fortenterrein leent zich ook prima voor een wandeling op deze historische plek.

Moderne faciliteiten

Vergader je in klein gezelschap of met een wat grotere groep? De plofhuisjes bij Fort Uitermeer hebben elk hun eigen afmeting en faciliteiten. Jullie zijn hier van harte welkom met groepjes vanaf 5 personen. Uiteraard beschikken we over Wifi, beamer met scherm en een multimedia 75″ TV-scherm. Maar ook (digitale) flipovers en een handige vergaderkist met allerlei kantoorartikelen staan tot jullie beschikking. Afhankelijk van de duur van jullie training of vergadering staat er een passend vergaderarrangement klaar in de officiersmess waar gasten zelf onbeperkt koffie en thee kunnen pakken. Ook aan een verfrissende watertap met fruit en kruiden, koekjes, mints en vers handfruit is gedacht.

Vergaderbreak

Tijd voor een frisse neus of tussendoor het hoofd leegmaken? Het terrein van Fort Uitermeer leent zich uitstekend voor verschillende vergaderbreaks . Naast een rondleiding is het hier ook mogelijk om een clinic boogschieten te organiseren. Hierna smaakt een afsluitend biertje met een bittergarnituur natuurlijk helemaal goed. Het naastgelegen Paviljoen Uit & Meer heeft een heerlijk terras aan het water met uitzicht op het imposante torenfort en de prachtige Vecht. Onze eventmanagers informeren je graag over onze vergaderbreaks die bij slecht weer ook binnen gehouden kunnen worden.

Onze vergaderruimtes

Plofhuis 2 Fort Uitermeer Weesp

Plofhuis 2

  • Capaciteit: 20 - 100
  • Faciliteiten: Optioneel - Wifi, meubilair, scherm
  • Sfeer: Industrieel
Plofhuis 3 Fort Uitermeer Weesp

Plofhuis 3

  • Capaciteit: 5 - 40
  • Faciliteiten: Wifi, digitale Flipover en 75" TV scherm
  • Sfeer: Groen, modern
home plofhuis 7 fort uitermeer

Plofhuis 7

  • Capaciteit: 20 - 40
  • Faciliteiten: Wifi, beamer met scherm
  • Sfeer: Cultureel