Vergaderingen organiseren op een bijzondere locatie middenin de natuur? Het kan bij het Plofhuis. Deze voormalige munitieopslagplaats ligt op het terrein van Fort Uitermeer in Weesp. Centraal  tussen Amsterdam en ’t Gooi. Een heerlijke plek om elkaar te ontmoeten en te vergaderen.

Vergaderingen in een plofhuis

Rondom Fort Uitermeer staan verschillende plofhuisjes. Deze voormalige munitieopslagplaatsen dateren uit de Koude Oorlog en hebben elk hun eigen karakter. Zo kun je in het recent gerenoveerde Plofhuis 3 met 5 – 25 personen vergaderen. Het Plofhuis heeft drie verschillende ruimtes die mogelijkheid bieden om in aparte kleine groepjes aan de slag te gaan. Zijn jullie met meer dan 25 personen dan kun je in Plofhuis 7 terecht. Plofhuis 2 is nog geheel in authentieke staat en daarmee ideaal voor bijvoorbeeld een presentatie of product launch.

Vergaderingen in verschillende vergaderruimtes

De plofhuizen bij Fort Uitermeer zijn ideaal voor een inspirerende bijeenkomst. Onze event managers adviseren je graag over de juiste vergaderruimte voor jullie gezelschap. Gedurende jullie vergadering zorgt onze gastheer/-vrouw dat het jullie aan niets ontbreekt! Van compleet vergaderrarrangement met een lekkere lunch tot de benodigde vergaderfaciliteiten. In het naastgelegen Paviljoen Uit & Meer geniet je bovendien van een gezellige borrel of diner met uitzicht op het bijzondere torenfort. Bij mooi weer zorgen wij graag voor jullie eigen plek op het terras aan het water.

Vergaderbreak

Start jullie vergaderingen eens helemaal anders of kies tussendoor voor een leuke vergaderbreak. Sluit je vergadering af met een clinic boogschieten. De boog kan tenslotte niet altijd gespannen staan! Of ga tussendoor met één van onze gidsen aan de wandel voor een fascinerende rondleiding over alle flora, fauna en de geschiedenis van het fort.

Onze vergaderruimtes

Plofhuis 2 Fort Uitermeer Weesp

Plofhuis 2

  • Capaciteit: 20 - 100
  • Faciliteiten: Optioneel - Wifi, meubilair, scherm
  • Sfeer: Industrieel
Plofhuis 3 Fort Uitermeer Weesp

Plofhuis 3

  • Capaciteit: 5 - 40
  • Faciliteiten: Wifi, digitale Flipover en 75" TV scherm
  • Sfeer: Groen, modern
home plofhuis 7 fort uitermeer

Plofhuis 7

  • Capaciteit: 20 - 40
  • Faciliteiten: Wifi, beamer met scherm
  • Sfeer: Cultureel