Wil je even weg van kantoor en vergaderen in een oase van rust en groen? Kom ons dan bezoeken in de plofhuisjes bij Fort Uitermeer! Deze bijzondere vergaderlocaties zijn voormalige munitie opslagruimtes en staan in Weesp, op slechts 10 minuutjes van Amsterdam en ’t Gooi.

Vergaderen met kleine en grote groepen

Bij de plofhuisjes kun je vergaderen met kleine en grote groepen. Onze plofhuisjes zijn verschillend van formaat en in deze voormalige opslagruimtes kun je terecht met verschillende aantallen. Zo heten wij jullie van harte welkom vanaf 5 tot maximaal 130 personen. De plofhuisjes zijn deels nog authentiek en daarom hebben niet alle plofhuisjes (veel) daglicht.

Vergaderen met moderne faciliteiten

Alle vergader-plofhuisjes beschikken over de moderne faciliteiten die je nodig hebt bij vergaderen zoals Wifi en beamer met scherm (of kunnen daar verzorgd worden). Maar ook is er in elke ruimte een complete vergaderkist aanwezig met allerlei kantoorartikelen en verschillende kabeltjes voor de laptop verbinding aan de beamer. Mocht je iets specifieks nodig hebben voor jullie bijeenkomst, laat het ons weten en wij denken graag met jullie mee.

Plofhuis 3

Plofhuis 3 is het paradepaardje van de historische opslagruimtes. Hier kun je in een gemoedelijke sfeer vergaderen met 5 – 25 personen. Geniet van de beste vergader faciliteiten zoals een 75″ multimedia TV scherm, internet op glasvezel en een digitale Flip It flipover van Samsung. Dit plofhuis is in 2021 compleet gerenoveerd en je kunt hier nu het hele jaar door heerlijk “neerploffen”! Bij dit Plofhuis zit een heerlijke Ploftuin waar jullie bij mooi weer in alle rust kunnen vergaderen in een heerlijke omgeving.

Catering

Natuurlijk verzorgen wij een compleet vergaderarrangement met onbeperkte koffie, thee en water, handfruit, verpakte koekjes en mints tijdens het vergaderen en ontvangen wij iedereen met een heerlijke huisgemaakte bonbon.
Voor een smakelijke lunch, gezellige borrel of afsluitend diner bieden wij tal van mogelijkheden in het Plofhuis of reserveren wij een tafel voor jullie bij het naastgelegen Paviljoen Uit & Meer, waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht over de rivier de Vecht.

Onze vergaderruimtes:

Plofhuis 2 Fort Uitermeer Weesp

Plofhuis 2

  • Capaciteit: 20 - 100
  • Faciliteiten: Optioneel - Wifi, meubilair, scherm
  • Sfeer: Industrieel
Plofhuis 3 Fort Uitermeer Weesp

Plofhuis 3

  • Capaciteit: 5 - 40
  • Faciliteiten: Wifi, digitale Flipover en 75" TV scherm
  • Sfeer: Groen, modern
home plofhuis 7 fort uitermeer

Plofhuis 7

  • Capaciteit: 20 - 40
  • Faciliteiten: Wifi, beamer met scherm
  • Sfeer: Cultureel