Kom vergaderen in de natuur bij Fort Uitermeer in Weesp! Het fort is gelegen aan de Vecht en naast het natuurgebied het Naardermeer, wat zorgt voor een oase van groene rust. De flora en fauna kan hier volledig zijn gang gaan en dat maakt dit natuurgebied echt compleet!

Vergaderen in de buitenlucht

Er zijn meerdere mogelijkheden om te vergaderen in de buitenlucht bij het Plofhuis. Zo hebben wij bijvoorbeeld Plofhuis 3 waar je in alle rust kunt vergaderen in jouw eigen tuin met uitzicht op het Naardermeer. Plof lekker neer in één van de zitzakken en laat je inspireren door deze schitterende omgeving!

Vergaderen in de natuur van het fort

Wat onze vergaderlocaties uniek maakt, is het feit dat ze zich middenin de natuur van het fort bevinden. Gezien het feit dat het fort verlaten is, heeft de natuur de bovenhand, waardoor je je volledig in een groene omgeving bevindt. Dit is ideaal om in alle rust te brainstormen en nieuwe ideeën te bedenken. Met dank aan de stichting die bij het fort hoort en zich bezighoudt met het preserveren van het fort en de natuur kan de flora en fauna hier helemaal losgaan.

Middenin de randstad

Vergaderen in de natuur middenin de randstad? Dat kan bij het Plofhuis! Onze vergaderruimtes zijn gelegen tussen Amsterdam en ’t Gooi en bieden onder andere gratis parkeren. Wil jij even weg van dat drukke kantoor in Amsterdam? Onze plofhuisjes zijn slechts 10 minuutjes rijden van bijvoorbeeld Amsterdam Zuidoost. Een welkome afwisseling van kantoor als je het ons vraagt!

Vergaderbreak in de natuur

Uiteraard houdt bij vergaderen in de natuur ook een groene vergaderbreak. Ga zelf op ontdekkingstocht over het groene terrein van het fort of boek een fascinerende rondleiding. We vertellen je graag meer over de geschiedenis van Fort Uitermeer, alsook over de huidige flora en fauna dat hier leeft. Of wat dacht je van een boottochtje over de Vecht? Reden genoeg om te vergaderen in de natuur! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vergaderruimtes in de natuur

Plofhuis 2 Fort Uitermeer Weesp

Plofhuis 2

  • Capaciteit: 20 - 100
  • Faciliteiten: Optioneel - Wifi, meubilair, scherm
  • Sfeer: Industrieel
Plofhuis 3 Fort Uitermeer Weesp

Plofhuis 3

  • Capaciteit: 5 - 40
  • Faciliteiten: Wifi, digitale Flipover en 75" TV scherm
  • Sfeer: Groen, modern
home plofhuis 7 fort uitermeer

Plofhuis 7

  • Capaciteit: 20 - 40
  • Faciliteiten: Wifi, beamer met scherm
  • Sfeer: Cultureel