Hebben jullie wel eens gedachten aan vergaderen in Amsterdam in een fort? Rondom Amsterdam ligt de Stelling van Amsterdam waarbij zo’n 40 forten zijn aangesloten, waaronder het groene Fort Uitermeer. Op deze groene locatie zijn jullie van harte welkom in één van de stoere plofhuisjes.

Vergaderen in Amsterdam

Bij het Plofhuis gaan jullie vergaderen in Amsterdam, want Fort Uitermeer ligt in stadsdeel Weesp als onderdeel van de hoofdstad. Op slechts 10 minuutjes van Amsterdam Zuidoost vind je deze bijzondere vergaderlocatie. ‘Plof hier maar lekker neer’ is onze slogan waarmee wij zeggen: “Focus je op je vergadering, wij verzorgen de rest!” Laat je dus onderdompelen door onze gastheren/-vrouwen met een goed verzorgd vergaderarrangement en een compleet verzorgde locatie.

Gratis parkeren

Bij het Plofhuis kun je gratis parkeren. Het NS Station Weesp ligt op zo’n 5 kilometer, maar de route vanaf het station naar Fort Uitermeer is werkelijk prachtig, dus stap op een NS fiets en geniet voorafgaand het vergaderen in Amsterdam van de schitterende omgeving. Bij aankomst heten wij jullie van harte welkom met een heerlijk vers gezet kopje bonen koffie van Simon Levelt of een te lekker kopje thee van Tea Quiero. Uiteraard vergezelt met smakelijke zoete lekkernijen zoals de luxe bonbons van Smit’s Delicious.

Plofhuis 3

Ons pareltje tussen de plofhuisjes voor vergaderen in Amsterdam is Plofhuis 3. Deze voormalige munitie opslagplaats hebben wij in 2021 compleet gerenoveerd en past qua interieur helemaal bij de groene omgeving van het fort. Je vindt hier alle moderne faciliteiten die je nodig hebt voor een vergadering. Daarnaast kun je hier ook nog eens buiten vergaderen in de sfeervolle Ploftuin. Maar ook de andere plofhuisjes hebben ieder hun eigen charme. Zo is Plofhuis 2 een stoere rauwe locatie, ideaal voor grotere groepen en presentaties. En bij Plofhuis 7 kun je perfect een presentatie geven voor groepen van 20 – 40 personen.

Onze ruimtes voor vergaderen in Amsterdam

Plofhuis 2 Fort Uitermeer Weesp

Plofhuis 2

  • Capaciteit: 20 - 100
  • Faciliteiten: Optioneel - Wifi, meubilair, scherm
  • Sfeer: Industrieel
Plofhuis 3 Fort Uitermeer Weesp

Plofhuis 3

  • Capaciteit: 5 - 40
  • Faciliteiten: Wifi, digitale Flipover en 75" TV scherm
  • Sfeer: Groen, modern
home plofhuis 7 fort uitermeer

Plofhuis 7

  • Capaciteit: 20 - 40
  • Faciliteiten: Wifi, beamer met scherm
  • Sfeer: Cultureel