Naast een bijzondere vergaderlocatie, is het Plofhuis ook een ideale plek voor unieke vergaderbreaks. Onderbreek je vergadering voor een frisse neus op het prachtige, groene terrein van Fort Uitermeer. Een absolute aanrader tijdens jullie bijeenkomst in deze heerlijke omgeving!

Outdoor vergaderbreaks

Bij vergaderbreaks kies je natuurlijk het liefst voor outdoor activiteiten. Even naar buiten tussen alle serieuze vergaderingen door! Kies voor een fascinerende rondleiding over het hele terrein van het fort of daag je collega’s uit met een potje boogschieten. Het leuke van vergaderbreaks is dat je vaak voor iets kiest wat je normaliter niet zo snel zou doen.

Vergaderbreaks zoals een escape room experience

Een bijzondere binnen activiteit is onze escape room experience de Fort Room. Hetzelfde idee als een escape room, dus met je team ga je allerlei puzzels oplossen en sleutels zoeken. Maar je zit niet opgesloten in een ruimte, het idee is dat je een escape kist gaat openen. Eventueel kunnen we deze combineren met het Kanon. Dit is een levensgrote replica van de kanonnen die hier ooit op het fort hebben gestaan. Het einddoel van de Fort Room is dan niet alleen de kist openen, maar ook een kanonschot te lossen! Perfect voor afleiding, maar meteen ook een stukje teambuilding. Aangezien je dit alleen lukt als je samenwerkt.

Vergaderlocatie

Het Plofhuis bij Fort Uitermeer is een inspirerende en groene vergaderlocatie tussen Amsterdam en het Gooi en leent zich uitstekend voor een dagje vergaderen met ontspannende vergaderbreaks in een groene omgeving. Tijdens je vergadering zorgen wij ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt, inclusief dus een leuke activiteit!

Moderne faciliteiten

Naast een bijzondere vergaderbreak, moet er natuurlijk ook vergaderd worden. Bij het Plofhuis ontbreekt het jullie aan niets en kunnen jullie heerlijk ‘neerploffen’. Zo zijn onze vergaderruimtes ingericht met alle benodigde moderne faciliteiten of zorgen wij daarvoor. Zo is er in Plofhuis 3 een 75″ digitaal TV scherm, internet op glasvezel en een digitale Samsung flipover.

 

Onze vergaderruimtes:

Plofhuis 2 Fort Uitermeer Weesp

Plofhuis 2

  • Capaciteit: 20 - 100
  • Faciliteiten: Optioneel - Wifi, meubilair, scherm
  • Sfeer: Industrieel
Plofhuis 3 Fort Uitermeer Weesp

Plofhuis 3

  • Capaciteit: 5 - 40
  • Faciliteiten: Wifi, digitale Flipover en 75" TV scherm
  • Sfeer: Groen, modern
home plofhuis 7 fort uitermeer

Plofhuis 7

  • Capaciteit: 20 - 40
  • Faciliteiten: Wifi, beamer met scherm
  • Sfeer: Cultureel