Kom je vergaderen bij het Plofhuis, dan kun je een volledig verzorgd vergaderarrangement verwachten. Ons motto “Plof hier maar lekker neer” wil ook zeggen dat we jullie compleet in de watten leggen als je een brainstormsessie, een heidag, een training of vergadering organiseert bij het Plofhuis.

Vergaderarrangement met regionale producten

Bij het Plofhuis vinden wij het belangrijk om regionale producten te gebruiken voor ons vergaderarrangement. Niet alleen omdat het duurzaam is, maar ook omdat wij graag samenwerken met mede ondernemers uit de buurt. Zo ontvangen wij al onze vergader gasten met heerlijke huisgemaakte bonbons van Smits Delicous uit Nederhorst den Berg. Deze zien er niet alleen heel bijzonder uit, maar smaken ook nog eens fantastisch! Een uniek product van een lokale, jonge ondernemer. Verder worden onze lunches geprepareerd door een kleine lokale (gepensioneerde) cateraar. Geniet ook van heerlijk beleg van de slager uit de buurt en fruit van onze eigen groenteman.

Volledig ontzorgd vergaderarrangement

Bij het Plofhuis word je volledig ontzorgd. Bij ontvangst staat onze gastvrouw/heer voor jullie klaar met een uitgebreid drankenbuffet. Onbeperkte bonen koffie, cappuccino, espresso of latte macchiato. Onbeperkt thee van het Fairtrade merk Tea Quiero. Een versgemaakte watertap met fruit en kruiden. Versgesneden handfruit. En natuurlijk de bonbons, koekjes en mints. Tijdens jullie vergadering ontbreekt het aan niets.

Dieetwensen tijdens vergaderarrangement

Natuurlijk houden wij rekening met dieetwensen in het vergaderarrangement. Als jullie ons vooraf aangeven welke dieetwensen er zijn, gaan wij het verzorgen. Denk hierbij aan vegetarisch, notenallergie of halal. Maar ook als jullie liever iets anders wensen dan bijvoorbeeld een broodjeslunch, dan kijken wij graag naar de mogelijkheden.
Plof hier maar lekker neer en focus je volledig op je bijeenkomst, wij regelen de rest!

Vergaderruimtes op Fort Uitermeer

Plofhuis 2 Fort Uitermeer Weesp

Plofhuis 2

  • Capaciteit: 20 - 100
  • Faciliteiten: Optioneel - Wifi, meubilair, scherm
  • Sfeer: Industrieel
Plofhuis 3 Fort Uitermeer Weesp

Plofhuis 3

  • Capaciteit: 5 - 40
  • Faciliteiten: Wifi, digitale Flipover en 75" TV scherm
  • Sfeer: Groen, modern
home plofhuis 7 fort uitermeer

Plofhuis 7

  • Capaciteit: 20 - 40
  • Faciliteiten: Wifi, beamer met scherm
  • Sfeer: Cultureel