Zeg je Uitermeer dan zeg je fort en het Plofhuis! Bij Fort Uitermeer in Weesp vind je naast een fort namelijk ook het Plofhuis, een geweldige locatie voor vergaderingen en bedrijfsuitjes. Wij heten je van harte welkom op deze groene evenementenlocatie onder de rook van Amsterdam en Hilversum.

Fort Uitermeer

Fort Uitermeer is een terrein met o.a. een torenfort, meerdere plofhuisjes, een kanonremise, een keerkom en heel veel bijzondere flora en fauna. Een groen gebied met een rijke historie. Een unieke plek dus voor een bijzonder dagje uit met de collega’s of relaties.

Vergaderen op Uitermeer

Sinds een aantal jaren kun je hier prima vergaderen, in een aantal plofhuisjes. Zoals Plofhuis 3, deze is in 2021 helemaal gerenoveerd en voorzien van de modernste faciliteiten. Er is Wifi op glasvezel alsook een digitale flipover. Maar ook de sfeer in dit plofhuis is heel aangenaam. Ons motto ‘Plof hier maar lekker neer’ wordt hier volledig geleefd zodat je je meteen op je gemak voelt en je volledig kunt focussen op je vergadering.

Bedrijfsuitje op Uitermeer

Maar ook voor een bedrijfsuitje zijn jullie van harte welkom. Een mooi moment om alle medewerkers in het zonnetje zetten met een leuke activiteit en een gezellige barbecue! En leuke activiteiten hebben we bij het Plofhuis! Wat dacht je van de Fort DIY, een toegankelijk teambuilding programma waarbij jullie zelf de opdrachten begeleiden en ‘jureren’ voor een hele unieke dynamiek tijdens dit dagje uit. En daarna afsluiten met een heerlijke, uitgebreide barbecue bij het Paviljoen aan de Vecht!

Historische locatie

Uitermeer is een echte historische locatie die terug gaat naar de 17e eeuw. De naam komt al voor in de geschiedenis van de 10e eeuw, alleen toen heette het Utermeri. De betekenis hiervan was meer buitenwaarts. In de 14e eeuw werd de naam verbonden aan deze locatie door het bouwen van de Uitermeerse dam. Tegenwoordig is Fort Uitermeer een bekende naam in regio Weesp en omgeving als groene locatie voor een bijzonder dagje uit.

Mogelijke activiteiten bij Uitermeer

fort gamble fort uitermeer weesp

PLOF Gamble

Gok en bluf je winst bij elkaar in dit originele, exclusieve teambuilding programma

  • Programma voor binnen en buiten
  • Duur: 2,5 uur
  • Van 10 - 65 personen
  • € 42,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

Fort Room mobiele escape kist

PLOF Escape

Een bijzondere escaperoom experience met als thema de Nieuwe Hollandse Waterlinie

  • Programma voor binnen
  • Duur: 1 uur
  • 10 - 45 personen
  • € 24,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »