Kies voor een bijzondere locatie voor jullie teamdag. Het rustieke en historische Fort Uitermeer maakt jullie teamdag tot een bijzondere belevenis. Door zijn rustieke ligging in het groen is het fort uitermate geschikt voor grote en kleine teamdagen. Tegelijk is het Plofhuis van alle moderne gemakken voorzien, zodat het jullie aan niets zal ontbreken.

Fort op een unieke plaats

De forten van de diverse waterlinies liggen allemaal op een unieke locatie. De Kringenwet schreef voor dat er in de directe nabijheid van een fort niet mocht worden gebouwd. Deze wet bleef van kracht tot laat in de twintigste eeuw. Hierdoor liggen de forten op mooie, groene locaties midden in de hectische buitenwereld. Het Plofhuis is dus een oase van rust op een steenworp afstand van grote steden, zoals Amsterdam, Hilversum en Utrecht. Die rust in combinatie met de nabijheid van de grote stad maakt het Plofhuis bijzonder geschikt voor een teamdag.

Uitdagende teamdag

Wij van het Plofhuis beschikken over een groot aantal uitdagende activiteiten die elke teamdag tot een succes kunnen maken. Zo hebben we de PLOF Escape, een mobiele escape room gebaseerd op de locatie en geschiedenis van het fort. De PLOF Escape is een munitiekist en laat jullie hele team intensief samenwerken, want alleen samen lukt het om de opdrachten op te lossen en zo de sloten open te krijgen.

Teambuilding

Je kunt ook kiezen voor onze teambuilding programma’s, zoals Fort Trivial of de PLOF DIY. Fort Trivial bestaat onder meer uit een groot aantal modules die jullie naar eigen inzicht kunnen inzetten. Willen jullie vooral doe opdrachten? Of toch liever denk opdrachten? Het is mogelijk. De modules kun je ook zo inzetten dat bepaalde aspecten van jullie team nadrukkelijk naar voren komen. Bij de PLOF DIY gaan jullie de activiteiten zelf begeleiden. Dit zorgt voor een unieke dynamiek. Onze event managers kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Maak gerust een vrijblijvende afspraak.

Uitmuntende verzorging catering

Het succes van elke teamdag is mede afhankelijk van een uitmuntende verzorging van de catering. Wij van het Plofhuis nemen dit aspect dan ook altijd nadrukkelijk mee. Willen jullie een aangeklede borrel? Onze koks, die gebruik kunnen maken van moderne keuken, regelen het. Wil je de teamdag afsluiten met een stoere barbecue op een zonovergoten terras? Het kan. Wij kunnen elke teamdag op maat maken. Laat onze event manager weten wat jullie wensen en ideeën zijn.

Mogelijke activiteiten tijdens jullie teamdag

fort gamble fort uitermeer weesp

PLOF Gamble

Gok en bluf je winst bij elkaar in dit originele, exclusieve teambuilding programma

 • Programma voor binnen en buiten
 • Duur: 2,5 uur
 • Van 10 - 65 personen
 • € 42,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

fort spelen fort uitermeer

PLOF Spelen

Toegankelijke keuze activiteiten op een prachtige groene locatie!

 • Programma voor binnen en buiten
 • Duur: 2 uur
 • Van 30 - 65 personen
 • € 42,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

rondleidingen fort uitermeer

Rondleiding Fort Uitermeer

Een fascinerende rondleiding over het terrein van Fort Uitermeer

 • Programma voor buiten
 • Duur: 1 uur
 • Vanaf 5 personen
 • € 11,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »