Voor een dagje teambuilding in Amsterdam ben je bij ons van harte welkom! In de prachtige groene oase van Fort Uitermeer bieden wij een ruim aanbod van teambuilding activiteiten. Combineer cultuur, natuur en bedrijfsvoering met een uniek dagje buiten kantoor!

Teambuilding vlakbij Amsterdam

Ben je op zoek naar een teambuilding locatie vlakbij Amsterdam? Dan is Plofhuis dé ideale locatie voor jullie. Het Plofhuis ligt namelijk in Weesp, wat slechts enkele minuten rijden is van Amsterdam. 10 minuten vanaf Amsterdam Zuid-Oost om precies te zijn. Daarnaast bieden wij jullie ook gratis parking aan! Je hoeft je verder geen zorgen te maken over torenhoge parkeerkosten zoals in de stad. Maak werk van jullie teamspirit op deze bijzondere locatie en zet weer even alle neuzen dezelfde kant op met één van onze toegankelijke activiteiten programma’s!

Groepsactiviteiten

Wij bieden diverse groepsactiviteiten aan, zoals de leuke Fort Gamble. Gedraag jezelf voor een dag als een van de soldaten die hier ooit verbleven en waag een gokje! Bij dit teambuilding programma ga je in teams allerlei doe en denk activiteiten doen, waarbij samenwerken en communiceren centraal staan. Ondertussen zet je de zogeheten Fort Euro’s in op je eigen kunnen of bluf je je tegenstander weg. Leuk en leerzaam!

Teambuilding Amsterdam met een budget

Hebben jullie een niet al te groot budget, maar willen jullie wel een leuke teambuilding dag organiseren in Amsterdam? Kies dan voor de unieke Fort DIY! Hierbij gaan jullie allerlei doe en denk opdrachten doen die jullie zelf vooraf kunnen uitkiezen. Echter, de begeleiding gebeurt door jullie zelf! Een leuke twist, waarbij je elkaar echt op een andere manier leert kennen en elkaars talenten nog meer gaat waarderen!

Combinatie programma

Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor een combinatie programma. Start de dag bijvoorbeeld met een presentatie van de nieuwe plannen van jullie bedrijf en ga na de lunch samen aan de slag met een groepsactiviteit. Sluit de dag af met een gezellige barbecue en jullie maken met alle collega’s vanaf de volgende dag een nieuwe start! Met een hernieuwde teamspirit kan dit alleen maar succes betekenen!

Teambuilding activiteiten in Amsterdam

Fort Room mobiele escape kist

PLOF Escape

Een bijzondere escaperoom experience met als thema de Nieuwe Hollandse Waterlinie

  • Programma voor binnen
  • Duur: 1 uur
  • 10 - 45 personen
  • € 24,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

fort trivial fort uitermeer

Fort Trivial

Teambuilding en fun bij deze door jullie zelf op maat gemaakte groepsactiviteit!

  • Programma voor binnen en buiten
  • Duur: 2,5 uur
  • 24 - 65 personen
  • € 42,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »