Bij het Plofhuis in Weesp kun je terecht voor verschillende teambuilding activiteiten rondom Fort Uitermeer. Voor zowel kleine als grote groepen kun je hier werken aan jullie teamspirit.

Teambuilding activiteiten bij een fort

Of je groep nu uit 10 of 100 personen bestaat, het unieke terrein rondom biedt tal van mogelijkheden voor geweldige teambuilding activiteiten bij een fort. Centraal gelegen en met gratis parkeergelegenheid is het Plofhuis de ideale uitvalbasis voor jullie evenement op locatie. De rijke geschiedenis van deze unieke plek inspireerde ons tot de ontwikkeling van verschillende teambuilding programma’s in en rondom het Plofhuis dat in vroeger tijden dienst deed als munitieopslagplaats. Zo beleven je gasten op deze plek een knallende start.

Gokkende soldaten

Gebaseerd op de gokkende soldaten op het fort hebben wij speciaal voor het Plofhuis de Fort Gamble ontwikkeld. Een uniek teambuilding programma waarbij gokken, samenwerken en communiceren centraal staan. In zes spelrondes met verschillende denk- en doe opdrachten probeer je met je team zoveel mogelijk geld te verdienen door te gokken op jullie eigen skills. Welk team wint de pot in het finalespel met de bommenwerper? Met de Office Gamble kun je deze bijzondere teambuilding activiteit zelfs al op kantoor laten starten. Onze event managers vertellen je graag meer over deze spel uitbreiding met gegarandeerde voorpret.

Teambuilding tijdens escape room experience

Het Plofhuis beschikt over een eigen escape room experience waarin je niet wordt opgesloten maar in teamverband op zoek gaat naar de elementen om het aanwezige kanon live tot ontploffing te brengen. Lost jouw team alle puzzels op en zijn alle codes binnen de tijd gekraakt? Doe dan je oren maar even dicht. Ben je met een grotere groep dan combineren we deze unieke escape room experience met onze Fort Room, mobiele munitiekisten die in teamverband geopend moet worden binnen een afgesproken tijd. Welk team houdt het hoofd koel, kraakt de codes en sleept de hoofdprijs in de wacht? Een afsluitende borrel met wat lekkere hapjes of een uitgebreid buffet staat op jullie te wachten bij het naastgelegen Paviljoen Uit & Meer waar het na zo’n intensieve dag heerlijk toeven is op het terras aan het water.

Mogelijke activiteiten voor jullie teambuilding

Fort DIY 1,5 meter

Fort DIY

Teambuilding programma met hoge fun factor en voor ieder budget

  • Programma voor binnen en buiten
  • Duur: 2,5 uur
  • Vanaf 8 personen
  • Vanaf € 24,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

Fortland games bij plofhuis

Fortland Games

Een stoere groepsactiviteit voor buiten met o.a. boogschieten en vuur maken

  • Programma voor buiten
  • Duur: 2 uur
  • Vanaf 10 personen
  • Vanaf € 31,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »