Organiseer jij dit jaar jullie personeelsuitje en zoek je nog een bijzondere locatie? Het Plofhuis bij Fort Uitermeer in Weesp ligt vlakbij Amsterdam maar toch middenin het groen en ook nog eens aan rivier De Vecht. Met terras aan het water en uitzicht op het torenfort is deze locatie de ideale plek voor een personeelsuitje waar iedereen het volgend jaar nog over heeft.

Origineel personeelsuitje

Met het Plofhuis als locatie heb je gelijk een streepje voor met een origineel personeelsuitje. Bovendien kun je kiezen uit een breed scala aan activiteiten waar voor iedereen altijd wel iets leuks bij zit. Kraak je hersenen in onze Escape Room Experience Het Kanon, los met elkaar de puzzels en raadsels binnen een uur op en breng het aanwezige kanon live tot ontploffing. Een spannende activiteit waar iedereen enthousiast over is!
Zijn je collega’s meer in voor wat fysieke actie? Dan is er zowel buiten als binnen in één van onze plofhuizen ruimte om te boogschieten of een parcours te rijden met op afstand bestuurbare mini Landrover Defenders bij de Fort Defender. Concentratie en behendigheid staan bij deze activiteiten voorop en ervaring leert dat juist ook de dames binnen een team fanatiek met deze onderdelen aan de slag gaan.

Mogelijke activiteiten tijdens jullie personeelsuitje

fort gamble fort uitermeer weesp

Fort Gamble

Gok en bluf je winst bij elkaar in dit originele, exclusieve teambuilding programma.

  • Programma voor binnen en buiten
  • Duur: 2,5 - 3 uur
  • Vanaf 8 personen
  • Vanaf € 29,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

Fort Room mobiele escape kist

Fort Room

Een bijzondere escaperoom experience met als thema de Nieuwe Hollandse Waterlinie

  • Programma voor binnen
  • Duur: 1 uur
  • Vanaf 10 personen
  • € 24,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

personeelsuitje van 10-130 personen

Bij het Plofhuis kun je een personeelsuitje organiseren van 10 – 130 personen. Is jullie groep wat groter, denk dan aan onze Fort Recycle Challenge waarbij er in teamverband gebouwd wordt aan de origineelste en snelste racewagen van gerecyclede materialen die vooraf verzameld worden bij een van de marktkramen. Welke kar overleeft de test en gaat als eerste over de finish? Samenwerking, creativiteit en snelheid staan centraal in dit programma van 2-3 uur. Sluit af met een borrel of diner op het terras van het naastgelegen Paviljoen Uit & Meer en je personeelsuitje is er een om nooit meer te vergeten. Neem contact op en we denken graag met je mee om er een onvergetelijke dag van te maken voor jou en je collega’s.