Fort Uitermeer voldoet misschien niet meteen als eerste aan jullie personeelsuitje ideeen. Echter, deze prachtige groene oase tussen Amsterdam en Hilversum is een perfecte plek voor een personeelsuitje met gezelschappen tot een mannetje of 70. Historie, groen, centraal gelegen en sfeervolle ruimtes, dat kom je allemaal tegen hier bij het Plofhuis.

Pakket voor personeelsuitje ideeen

Het Plofhuis heeft een pakket vol met ideeën voor jullie personeelsuitje met een groot aantal activiteiten en workshops, zodat wij jullie een personeelsuitje op maat kunnen bieden. Zo kunnen jullie de PLOF DIY of Fort Trivial met groepen vanaf 25 personen organiseren. Al deze activiteiten bestaan op hun beurt uit diverse opdrachten die je in competitieverband gaat uitvoeren. Het bijzondere van al deze activiteiten is dat ze zijn geënt op de historie en de locatie van het fort.

Ideeen voor workshops

Jullie kunnen er ook voor kiezen om een workshop aan te bieden tijdens jullie bedrijfsuitje. Wat dacht je van een creatieve workshop in één van de Plofhuisjes? Samen met jullie bekijken we met veel plezier de mogelijkheden hiervoor. De locatie inspireert in ieder geval genoeg voor een beetje creativiteit! Maar ook een sportieve workshop behoort tot de mogelijkheden. Zoals een roeiclinic op de Vecht in oude sloepen. Zwaar, maar zo leuk!

Fort op een prachtige locatie

Fort Uitermeer ligt op een prachtige locatie. Aan de rand van Weesp, als onderdeel van Amsterdam en op nog geen 10 minuten van Hilversum bevindt je je hier weg van alle hectiek van de stad, midden in de natuur. Het terrein zit ook boordevol bijzondere flora en fauna. Een geweldige locatie als achtergrond om mee te nemen in jullie personeelsuitje ideeen.

Gezellig en ongedwongen personeelsuitje

Gezelligheid in een ongedwongen sfeer staan tijdens een personeelsuitje natuurlijk voorop. Wij zorgen voor een bijzondere locatie en met onze uitdagende activiteiten stapt het personeel als vanzelf uit hun comfortzone. Natuurlijk is een uitstekende catering een absolute voorwaarde voor een geslaagd personeelsuitje. Ook dat onderdeel is bij het Plofhuis in vertrouwde handen. De koks van het naastgelegen paviljoen zorgen voor een uitstekende barbecue of een chic diner. Het is maar wat jullie willen. Onze event manager neemt graag met jullie de mogelijkheden door tijdens een bezoekje aan het Plofhuis!

Mogelijke activiteiten tijdens jullie personeelsuitje

fort gamble fort uitermeer weesp

PLOF Gamble

Gok en bluf je winst bij elkaar in dit originele, exclusieve teambuilding programma

 • Programma voor binnen en buiten
 • Duur: 2,5 uur
 • Van 10 - 65 personen
 • € 42,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

fort spelen fort uitermeer

PLOF Spelen

Toegankelijke keuze activiteiten op een prachtige groene locatie!

 • Programma voor binnen en buiten
 • Duur: 2 uur
 • Van 30 - 65 personen
 • € 42,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

fort trivial fort uitermeer

Fort Trivial

Teambuilding en fun bij deze door jullie zelf op maat gemaakte groepsactiviteit!

 • Programma voor binnen en buiten
 • Duur: 2,5 uur
 • 24 - 65 personen
 • € 42,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »