Een netwerk event op een bijzondere locatie staat garant voor een goede opkomst. Het Plofhuis bij Fort Uitermeer is zo’n plek waarmee je je relaties echt kunt verrassen. Echt anders dan anders. Een betere start van je netwerk event kun je niet bedenken!

Netwerk event met uitzicht op torenfort

Centraal gelegen, vlakbij Amsterdam en de A-1 ligt Fort Uitermeer heerlijk in het groen en direct aan rivier De Vecht. Een fijne plek om indruk mee te maken op je gasten. Met uitzicht op het torenfort en een terras aan het water heb je alle ingrediënten beschikbaar om van je netwerk event een succes te maken. Bovendien beschikken we over een ruime parkeerplaats maar kunnen we je gasten ook met een imposante sloep ophalen vanuit Weesp. Een fijnere start of afsluiting van je netwerk event kun je bijna niet bedenken.

Combineer met activiteiten

Het unieke van Het Plofhuis is ook dat je je netwerk event direct kunt combineren met verschillende activiteiten. Breng je relaties eens op een andere manier met elkaar in contact. Bijvoorbeeld door je gasten voorafgaand aan het netwerk event kennis te laten maken met een van onze activiteiten, zoals de Escape Room Experience of een clinic boogschieten. Zeker weten dat de netwerkgesprekken na afloop soepel en ontspannen verlopen. Neem contact met ons op voor de ideale samenstelling van je event op locatie.

Mogelijke activiteiten tijdens jullie netwerk event

fort gamble fort uitermeer weesp

Fort Gamble

Gok en bluf je winst bij elkaar in dit originele, exclusieve teambuilding programma.

  • Programma voor binnen en buiten
  • Duur: 2,5 - 3 uur
  • Vanaf 8 personen
  • Vanaf € 29,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

Fort Festival Uitermeer

Fort Festival

Je eigen bedrijfsfestival in een prachtige groene oase aan de Vecht.

  • Programma voor binnen en buiten
  • Duur: in overleg
  • Vanaf 80 personen
  • Vanaf € 29,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

Netwerk borrel aan het water

Het Plofhuis is gelegen op het terrein van Fort Uitermeer waar ook Paviljoen Uit en Meer gevestigd is. Met een geweldig terras direct aan rivier De Vecht is dit de ideale plek voor een netwerkborrel of een afsluitend diner met het bestuur. Zo kun je kiezen uit verschillende borrelplanken, shared dining maar ook voor een BBQ op het terras leent deze locatie zich uitstekend. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig om van je netwerk event een groot succes te maken. Bel of mail gerust, we denken graag mee over de invulling van je  netwerk event op deze groene locatie.