HET PLOFHUIS TIJDELIJK TOT 28 APRIL GESLOTEN VOLGENS DE RICHTLIJNEN VAN HET RIVM.

Ook bij het Plofhuis volgen wij de richtlijnen van het RIVM en kijken wij meerdere malen per dag wat we hiervoor kunnen doen om verspreiding van het coronavirus binnen onze macht te voorkomen.

Voor nu blijven wij open omdat wij altijd met kleine losse groepen werken. In verband met geactualiseerde wijzigingen van het RIVM, kan het zijn dat onderstaande wijzigt op de dag dat u langs komt.

Geopend voor kleine groepen

Het Plofhuis blijft dus geopend voor kleine groepen. In de eerste instantie zijn wij geopend voor families die even naar buiten willen met de kinderen. Daarnaast blijft het Plofhuis te huur voor vergaderingen buiten kantoor. Voor meer informatie hierover, mail ons op info@plofhuis.nl.

Extra schoonmaak

Voor, tijdens en na elk bezoek zullen wij extra schoonmaken en onder meer deurknoppen, toiletten en de escape room ontsmetten. Bij het boeken van de family escape room bijvoorbeeld hebben we een extra half uur ingepland om dit in orde te maken.
Voor al onze bezoekers zijn er disposables beschikbaar om o.a. jullie handen te wassen.

Geen gezondheidsklachten

Onze medewerkers hebben geen gezondheidsklachten betreffende het coronavirus en wij vragen onze gasten ook niet langs te komen als er sprake is van koorts en/of verkoudheid.

Wij gaan er alles aan doen om samen met jullie een geslaagde dag te organiseren bij het Plofhuis, maar vragen uw begrip voor de strengere maatregelen.