Op zoek naar leuke uitjes met collega’s? Bij het Plofhuis beleef je originele activiteiten op een bijzondere locatie. Verscholen in het groen en toch vlakbij Amsterdam ligt het terrein van Fort Uitermeer in Weesp. De plek waar iedereen zich thuis voelen en genieten van allerlei leuke activiteiten zoals de escape room experience de Fort Room of elkaar uitdagen met een uniek teambuilding programma. Kom ook langs en ontdek het zelf!

Bijzondere locatie

Een fort bezoeken, dat doe je niet iedere dag. Fort Uitermeer was ooit een verdedigingsfort in de 19e eeuw en is onderdeel van de Stelling van Amsterdam en de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Rondom het fort staan de zogenaamde plofhuisjes die vroeger dienst deden als munitie opslagplaatsen. Je kunt hier allerlei leuke activiteiten boeken, maar ook een rondleiding doen. Neem je collega’s gezellig mee en geniet met elkaar van deze bijzondere locatie. Na afloop ploffen jullie lekker neer bij Paviljoen Uit & Meer voor een drankje met wat lekkers op het fijne terras aan het water.

Leuke uitjes rond een plofhuis

Onze leuke uitjes organiseren wij in en rond de plofhuisjes. Het terrein eigent zich perfect voor unieke groepsactiviteiten buiten, zoals de Fort Gamble. Dit op maat gemaakte teambuilding programma gaat allemaal om de vrije tijd van de soldaten vroeger. Toen werd er uit verveling flink gegokt hier en dat gaan jullie met dit spelprogramma ook doen. Gokken op je eigen skills en die van je collega’s! En mocht het Hollandse Weer ons parten spelen, dan gaan we bij de plofhuisjes gewoon naar binnen.

Teambuilding dag of bedrijfsuitje

De leuke uitjes bij Fort Uitermeer zijn ideaal voor een teambuilding dag óf een bedrijfsuitje. Iedereen is hier welkom! Met je bedrijf start je met een vergadering die je onderbreekt met een vergaderbreak zoals een boottocht over de Vecht. Vraag naar de mogelijkheden.

Mogelijke activiteiten voor leuke uitjes

fort spelen fort uitermeer

PLOF Spelen

Toegankelijke keuze activiteiten op een prachtige groene locatie!

  • Programma voor binnen en buiten
  • Duur: 2 uur
  • Van 30 - 65 personen
  • € 42,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

fort trivial fort uitermeer

Fort Trivial

Teambuilding en fun bij deze door jullie zelf op maat gemaakte groepsactiviteit!

  • Programma voor binnen en buiten
  • Duur: 2,5 uur
  • 24 - 65 personen
  • € 42,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »