Je relaties verrassen op een bijzondere locatie? Organiseer je klantendag dan in één van onze plofhuizen bij Fort Uitermeer in Weesp. Onze plofhuizen liggen verscholen in het groen en zijn nog redelijk onbekend bij het grote publiek. En met een imposant torenfort op de achtergrond maak je bij aankomst direct een goede indruk op je gasten.

Klantendag op bijzondere locatie

Naast onze bijzondere locatie bieden wij verschillende mogelijkheden om van je klantendag een succes te maken. Combineer je presentatie met je eigen bedrijfsfestival op het Fort Festival. Leuke activiteiten die jullie zelf uit kunnen kiezen, die je gasten vrijblijvend kunnen doen, van boogschieten, een rondleiding tot de kleinste escape room van Nederland! Willen jullie gasten wel een gokje wagen? Dan is onze allernieuwste activiteit Fort Gamble een fantastische invulling van uw klantendag op locatie. En met onze ligging aan het water verras je je gasten natuurlijk met een aankomst per sloep of ter afsluiting een boottocht over De Vecht.

Mogelijke activiteiten tijdens jullie klantendag

fort gamble fort uitermeer weesp

Fort Gamble

Gok en bluf je winst bij elkaar in dit originele, exclusieve teambuilding programma.

  • Programma voor binnen en buiten
  • Duur: 2,5 - 3 uur
  • Vanaf 8 personen
  • Vanaf € 29,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

Fort Festival Uitermeer

Fort Festival

Je eigen bedrijfsfestival in een prachtige groene oase aan de Vecht.

  • Programma voor binnen en buiten
  • Duur: in overleg
  • Vanaf 80 personen
  • Vanaf € 29,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

Moderne faciliteiten

Voor je klantendag op locatie beschikt het Plofhuis over alle moderne faciliteiten die nodig zijn bij presentaties en vergaderingen. Wifi, beamers met grote schermen of een 75″ multimediaal scherm zijn aanwezig om van je klantendag een succes te maken. Ook zijn er vergaderkisten met allerlei kantoorartikelen zodat het je klanten echt aan niets ontbreekt. Onze alom geroemde Bocca koffie met een heerlijke bonbon van de lokale patissier Smit’s Delicious zorgen gelijk voor de ideale aftrap van je klantendag. Neem contact op voor de invulling van je lunch wensen of een afsluitende borrel aan het water, we maken graag een passende offerte.