Nodig je relaties of collega’s uit voor een gezellig kerstuitje in Amsterdam. Een hilarische kerstborrel boordevol gezellige activiteiten, lekkere drankjes en smakelijke hapjes. Op slechts 10 minuutjes van Amsterdam Zuidoost en 15 minuutjes van Amsterdam Noord vind je het sfeervolle Plofhuis, dat voor de gelegenheid helemaal in kerstsferen is aangekleed.

Kerstuitje in Amsterdam

Fort Uitermeer organiseert dit kerstuitje in Amsterdam voor groepen van 20 – 60 personen. Het uitje is een compleet arrangement, inclusief hapjes, drankjes, leuke kerst activiteiten, begeleiding en locatiehuur. En daarmee zijn de zorgen over extra onverwachte kosten achteraf niet nodig. Dit sfeervolle bedrijfsuitje neemt zo’n 4 uur in beslag en de starttijd is altijd in overleg.

Plofhuis bij Fort Uitermeer

Het kerstuitje wordt georganiseerd in het Plofhuis bij Fort Uitermeer. Deze voormalige munitie opslagplaats toveren wij om tot een waar Winter Wonderland en is helemaal voor jullie gereserveerd. In deze industriële ruimte gaan jullie aan de slag met hilarische activiteiten, maar ook gezellig het jaar afsluiten met een smakelijke borrel.

Kerstuitje nabij Amsterdam met activiteiten

Dit kerstuitje is inclusief originele kerstactiviteiten. Wij verdelen jullie gezelschap in teams van 6 – 8 personen. Vervolgens gaan jullie met je team de strijd aan tegen de andere teams in allerlei kerst opdrachten zoals een ware curling competitie. Bij elke winst ontvangt je team een kerstmuts. Welk team eindigt met nul “kale” hoofden?
We sluiten het kerstuitje natuurlijk af met een gezellige borrel waarbij glühwein, warme chocomel en lekkere borrelhapjes niet mogen ontbreken! Informeer naar het arrangement bij onze event managers!

Mogelijke andere activiteiten bij het Plofhuis

curling plofhuis

Curling

Het Curling toernooi, een te leuke activiteit in de winter met je collega's!

  • Programma voor buiten
  • Duur: ca. 1 uur
  • Van 10 - 30 personen
  • € 24,50 p.p.

Bekijk deze activiteit »

Plofhuis kerstuitje

Plofhuis Kerstuitje

Nodig je collega's uit voor dit complete en hilarische kerstuitje!

  • Programma voor binnen
  • Duur: 3 uur
  • Van 15 - 60 personen
  • Prijs op aanvraag

Bekijk deze activiteit »