De afgelopen jaren hebben wij bij het Plofhuis een kerstuitje voor meerdere relaties mogen organiseren. Wijzelf zijn idolaat van kerst en het kan nooit genoeg over the top! We hebben in ons magazijn dan ook een heel schap vol met kerstspullen staan waaronder 4 kilometer verlichting! Ook dit jaar hebben we weer een paar bijzondere kerst arrangementen samengesteld.

All in kerstuitje

Bij het Plofhuis bieden wij een all in kerstuitje aan. Je ontvangt van ons een offerte met daarin een compleet arrangement. Dus inclusief een aangeklede locatie, lekker eten en drinken, gezellige gastvrouwen en – heren en natuurlijk hilarische kerst activiteiten. Samen met jullie maken we een mooi programma dat past binnen jullie wensen en budget.

Winter Fortenland

Een elk jaar terugkerend kerstuitje is ons Winter Fortenland. Hierbij toveren we één van de Plofhuisjes om tot een waar winter wonderland met onze 4 meter hoge kerstboom, heel veel kerstverlichting, gezellige decoratie en leuke extraatjes zoals de kleinste escape room van Nederland in een echte skigondel of een kerst photobooth. We ontvangen jullie natuurlijk met een lekkere schnapps waarna jullie met elkaar kunnen borrelen en vrijblijvend gebruik maken van de activiteiten, zoals de curling baan. Kies voor een programma van 1,5 uur waarna jullie heerlijk gaan eten in het paviljoen!

Plofhuis Kerstuitje

Wil je iets actiever aan de slag, kies dan voor het Plofhuis Kerstuitje! We delen jullie gezelschap in teams, waarna er in competitievorm allerlei kerst doe- en denk opdrachten worden uitgevoerd. Denk aan de kerstkado’s uitpakken met kerstwanten, kerstballen gooien of met de portofoon een kerstboom nabouwen. Natuurlijk ontvangen we jullie hier met een lekkere warme chocomel en is er tussendoor ruimte voor een lekker drankje. Sluit dit bedrijfsuitje af met een gezellige kerstborrel of diner in het paviljoen!

Curling Kerstborrel

Tot slot hebben we ook nog de curling kerstborrel! Ben je met een klein gezelschap? Dan is dit een superleuk kerstuitje! In kleine teams doen we een fanatieke curling competitie aan de Vecht, waarna we de winnaars kunnen huldigen tijdens de kerstborrel (en de verliezers hun ‘verdriet’ kunnen wegdrinken). Vraag voor een vrijblijvende offerte!

Mogelijke activiteiten tijdens jullie kerstuitje

winter fortenland

Winter Fortenland

Een winter festival met bijzondere activiteiten, ideaal als kerstuitje of voor de nieuwjaarsborrel.

 • Programma voor binnen
 • Duur: 1,5 of 3 uur
 • Van 25 - 60 personen
 • Vanaf € 50 ,- p.p.

Bekijk deze activiteit »

curling

Curling kerstborrel

De Curling Kerstborrel, een te leuke eindejaarsafsluiting met je collega's!

 • Programma voor binnen en buiten
 • Duur: 3,5 uur
 • Van 15 - 30 personen
 • € 85 ,- p.p.

Bekijk deze activiteit »

fort gamble fort uitermeer weesp

Fort Gamble

Gok en bluf je winst bij elkaar in dit originele, exclusieve teambuilding programma

 • Programma voor binnen en buiten
 • Duur: 2,5 uur
 • Van 10 - 65 personen
 • € 42,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »