Ga jij dit jaar de kerstborrel organiseren voor jullie bedrijf? Lees dan snel verder! Wij van het Plofhuis zijn namelijk helemaal gek van kerst en organiseren kerstborrels bij Fort Uitermeer in Amsterdam (Weesp), waarbij je deze kunt aanvullen met hilarische kerstactiviteiten. Zoals het Winter Fortenland, hier toveren wij in de decembermaand het Plofhuis om tot een waar Winter Wonderland waar je je collega’s of relaties kunt ontvangen in een over de top kerstsfeer.

Kerstborrel op unieke locatie

Stap met een glaasje glühwein binnen in de wondere wereld van Winter Fortenland en beleef met je collega’s of relaties een unieke kerstervaring in een voormalige munitiewerkplaats op het terrein van Fort Uitermeer in Weesp, vlakbij Amsterdam. Geniet van heerlijke kersthapjes of daag je relaties uit tijdens een sportief potje curling of maak een hilarische herinnering in de kerst photobooth. Hier ontzorgen wij jullie geheel van de taak van het organiseren van de kerstborrel!

Kerstborrel met activiteit

De kerstborrel starten met een leuke activiteit? Wat dacht je van het bijzondere Plofhuis Kerstuitje? Hier gaan jullie in teams de competitie aan met allerlei hilarische kerst doe en denkopdrachten zoals de Kerst Escape kist, een potje curling of met de portofoon een kerstboom nabouwen! Plezier gegarandeerd! Tussendoor zorgen we natuurlijk voor warme chocomel en lekkere koekjes en na de finale gaan we gezellig allemaal aan de kerstborrel!

Curling kerstborrel

Sluit het jaar af met je collega’s of relaties met de hilarische Curling Kerstborrel! Eerst een mini toernooi curling met daarna een gezellige kerstborrel met heerlijke hapjes en drankjes. Dit leuke arrangement kun je natuurlijk uitbreiden met een heerlijk diner in het paviljoen! Een ongedwongen gezellige afsluiting van het jaar die je collega’s of relaties niet snel zullen vergeten. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte. Dan organiseren wij samen met jullie de ideale kerstborrel voor jullie bedrijf.