Pak in december extra uit met jullie kerstborrel in de buurt van Amsterdam en boek een uniek kerstarrangement in Winter Fortenland bij Fort Uitermeer in Weesp, op nog geen 10 minuten rijden vanaf Amsterdam. Of breid de kerstborrel van jullie bedrijf uit met de hilarische Fort Trivial die we in deze gezellige periode aanpassen in kerstsferen!

Kerstborrel voor jullie bedrijf

Sluit dit jaar extra feestelijk af met kerstborrel voor jullie bedrijf in een over de top kerstsfeer. Fort Uitermeer is in december het decor voor Winter Fortenland, een winters festival waar bedrijven hun eindejaarsborrel op een unieke manier kunnen beleven. Ontvang je collega’s of relaties met een glas glühwein of warme chocomel en ga met elkaar de uitdaging aan van een sportief potje curling, boogschieten op de neus van Rudolph of zing mee met (foute) kerstliedjes. Met elkaar genieten aan onze schnappsbar met winterse hapjes kan natuurlijk ook.

Kerst teambuilding

Samenwerken en plezier maken dat zijn de ingrediënten van onze teambuilding programma’s die we in deze periode altijd in kerstsferen organiseren.  Zoals de Fort Gamble, een toegankelijk spelprogramma waarbij je, net als de manschappen vroeger hier, gaat gokken op jullie kunde. In zes rondes gaan jullie zoveel mogelijk geld verzamelen voor een nieuwe kerstboom op kantoor! Wij verwachten trouwens iedereen in een foute kersttrui :-)!

Kerstborrel met activiteiten

Natuurlijk zijn jullie ook van harte welkom voor een gezellige kerstborrel met aansluitend diner. Hierin werken wij samen met het naastgelegen Paviljoen. Jullie komen eerst naar het Plofhuis voor een lekker borreltje, hapjes en bijzondere activiteiten zoals de escape room skigondel en de curling baan. Aansluitend lopen we in een lampionnenoptocht naar het paviljoen waar een heerlijk en gezellig kerstdiner op jullie wacht! Een geweldige afsluiter van weer een bijzonder jaar met alle collega’s! Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op voor een programma op maat.

Mogelijke activiteiten tijdens jullie kerstborrel

curling plofhuis

Curling

Het Curling toernooi, een te leuke activiteit in de winter met je collega's!

  • Programma voor buiten
  • Duur: ca. 1 uur
  • Van 10 - 30 personen
  • € 24,50 p.p.

Bekijk deze activiteit »

Plofhuis kerstuitje

Plofhuis Kerstuitje

Nodig je collega's uit voor dit complete en hilarische kerstuitje!

  • Programma voor binnen
  • Duur: 3 uur
  • Van 15 - 60 personen
  • Prijs op aanvraag

Bekijk deze activiteit »