Een jubileum vieren op een historische fortenlocatie? Hoe bijzonder is dat! In de plofhuizen bij Fort Uitermeer in Weesp is altijd plek voor verschillende groepen. Of u nu met 10 of 100 gasten bent, dit unieke fortenterrein biedt diverse mogelijkheden voor originele groepsactiviteiten met of zonder borrel of diner na afloop.

Centraal gelegen bij Amsterdam

Het Plofhuis bij Fort Uitermeer is centraal gelegen vlakbij Amsterdam en dichtbij de A-1, maar ligt toch middenin de natuur waardoor je gasten zich direct bij ons thuis voelen. Stel je eigen programma samen met bijvoorbeeld Fort Trivial, een activiteit waarbij in teamverband trivianten verzameld worden tijdens verschillende denk- en doe opdrachten. Of ben je met een wat kleinere groep? Kies dan voor bijvoorbeeld de uitdagende Fort Room, waarbij je een escape box binnen het uur moet openen! Waag je met de jubilaris liever een gokje? Dan is onze allernieuwste activiteit Fort Gamble een schot in de roos. We helpen je graag bij je keuze voor de meest ideale jubileum activiteit.

Slecht weer scenario

Wij maken vooraf altijd een slecht weer scenario voor tijdens je jubileum. Bij het Plofhuis valt je jubileum namelijk nooit echt in het water want onze plofhuizen beschikken bijna allemaal over een ruimte om je activiteit naar binnen te verplaatsen mocht het Hollandse weer wat tegenzitten. Een geruststellende gedachte als je de organisatie van jullie jubileum uitje op je hebt genomen. Onze collega’s op kantoor helpen je graag bij de samenstelling van een jubileum dat het beste past bij jouw gasten. Aan de locatie zal het in ieder geval niet liggen, die is sowieso een succes net als de borrel of het diner na afloop. Met een terras direct aan rivier De Vecht en uitzicht op het bijzondere torenfort wordt dit een jubileum uitje dat je collega’s niet snel zullen vergeten.

Mogelijke activiteiten tijdens jullie jubileum

fort diy uitermeer

Plof DIY

Teambuilding programma met hoge fun factor en voor ieder budget

  • Programma voor binnen en buiten
  • Duur: 2 uur
  • 24 - 65 personen
  • € 26,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »