Als je een bijeenkomst organiseert dan is dat fijn als je daarvoor een inspirerende vergaderlocatie kunt vinden nabij Amsterdam. Het Plofhuis is zo’n plek waar je geïnspireerd wordt door de fascinerende historie en de schitterende groene omgeving.

Inspirerende vergaderlocaties in Amsterdam

Je vindt onze inspirerende vergaderlocaties, ook plofhuisjes genoemd, in stadsdeel Weesp in Amsterdam. Onze plofhuisjes hebben hun naam te danken aan het feit dat deze locaties in de Koude Oorlog gebruikt werden als voormalige munitie opslagplaatsen. De plofhuisjes zitten boordevol bijzondere verhalen en bieden in combinatie met het historische Fort Uitermeer een ideale sfeer voor een inspirerende vergadering.

Plofhuis 3

Ons paradepaardje, Plofhuis 3, is een erg inspirerende vergaderlocatie nabij Amsterdam. Dit voornamelijk omdat je in deze voormalige munitieruimte nog steeds enkele unieke historische elementen terugvindt. Denk bijvoorbeeld aan de bliksemgeleiders die vroeger gebruikt werden om het plofhuis te beschermen tegen blikseminslag. In 2021 is dit Plofhuis helemaal gerenoveerd en voorzien van enkele luxe faciliteiten, zoals een digitale Samsung flipover. Dit maakt Plofhuis 3 de ideale locatie voor jullie vergadering.

Authentieke details

Eén van de meest inspirerende vergaderlocaties hier in Amsterdam is misschien wel Plofhuis 2. Een stoere, robuuste ruimte met nog vele authentieke details. Deze ruimte is ideaal voor een presentatie of een product launch. Gebruik deze details als achtergrond bij het lanceren van een nieuw product. Of voor TV opnames. Omdat het een open ruimte is, vraagt dit plofhuis om creativiteit. Hierin denken wij heel graag met jullie mee! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan via de knop rechtsonder deze pagina.

Buiten vergaderen

Een aantal van onze plofhuisjes hebben ook een ruimte buiten die jullie kunnen gebruiken. In overleg kleden we dit aan met het gewenste meubilair. Of boek je Plofhuis 3? Dan heb je er altijd de Ploftuin bij, met zitzakken, loungebanken en een unieke schommeltafel. Heerlijk om in het zonnetje inspiratie op te doen voor jullie vergadering! Natuurlijk ook ideaal als je plenair wilt mixen met een aantal break-out ruimtes. Plofhuis is dé meest inspirerende vergaderlocatie in Amsterdam!

Onze inspirerende vergaderlocaties in Amsterdam

Plofhuis 2 Fort Uitermeer Weesp

Plofhuis 2

  • Capaciteit: 20 - 100
  • Faciliteiten: Optioneel - Wifi, meubilair, scherm
  • Sfeer: Industrieel
Plofhuis 3 Fort Uitermeer Weesp

Plofhuis 3

  • Capaciteit: 5 - 40
  • Faciliteiten: Wifi, digitale Flipover en 75" TV scherm
  • Sfeer: Groen, modern
home plofhuis 7 fort uitermeer

Plofhuis 7

  • Capaciteit: 20 - 40
  • Faciliteiten: Wifi, beamer met scherm
  • Sfeer: Cultureel