Zijn jullie op zoek naar originele ideeën voor de kerstborrel op het werk die je dit jaar organiseert? Wat is er nu unieker dan een kerstborrel op een fort?! Het team van het Plofhuis ontvangt jullie graag op Fort Uitermeer. Een voormalige munitieopslag vlakbij Amsterdam wordt omgetoverd tot sfeervol winter wonderland, dé gezelligste plek om het jaar met collega’s of relaties feestelijk af te sluiten.

Ideeen kerstfeest werk: Plofhuis Kerstuitje

Eén van de voormalige munitieopslagen bij Fort Uitermeer in Weesp, verandert in december in een over de top kerstlocatie waar je met jouw bedrijf kunt genieten van een kerstborrel of kerstfeest met diverse winterse activiteiten. Uiteraard wordt er ook gezorgd voor heerlijke kersthapjes of een compleet kerstdiner in het naastgelegen Paviljoen Uit & Meer. Of je kunt gezellig kerstborrelen in de Schnappsbar met een glaasje glühwein of warme chocolademelk.

Kerstborrel werk met hilarische activiteiten

Een ongedwongen winterfestival op een historische locatie in kerstsfeer, dat is het Plofhuis Kerstuitje. Dé plek voor een gezellige kerstborrel met het werk of eindejaarsafsluiting met jouw relaties. De activiteiten zijn hilarisch! Daag je collega’s uit tijdens een potje curling, ontsnap uit een skigondel door het oplossen van een kerstpuzzel of schiet met pijl en boog op de neus van Rudolph.

Kerstactiviteiten met kerstborrel

Het Plofhuis Kerstuitje bestaat uit activiteiten en een kerstborrel. Wij ontvangen jullie gezelschap met een glaasje schnapps en een kerstbonbon waarna jullie in teams een aantal hilarische activiteiten gaan doen (binnen). Hierna is een korte pauze met een lekker huisgemaakte soepje en een drankje. Aansluitend gaan we nog wat activiteiten in teams doen waarna we deze afsluiten met een lampionnen wandeling over Fort Uitermeer. Terug in het Plofhuis is het tijd voor een gezellige borrel. Hebben jullie ook al zo’n zin in kerst?

Activiteiten bij het Plofhuis

curling plofhuis

Curling

Het Curling toernooi, een te leuke activiteit in de winter met je collega's!

  • Programma voor buiten
  • Duur: ca. 1 uur
  • December t/m februari
  • € 24,50 p.p.

Bekijk deze activiteit »

Plofhuis kerstuitje

Plofhuis Kerstuitje

Nodig je collega's uit voor dit complete en hilarische kerstuitje!

  • Programma voor binnen
  • Duur: 3 uur
  • Van 15 - 60 personen
  • Prijs op aanvraag

Bekijk deze activiteit »