Je hoofd leegmaken tijdens een heisessie? Boek het Plofhuis bij Fort Uitermeer en je bent echt even weg van kantoor. Gelegen tussen Amsterdam en ’t Gooi en met gratis parkeergelegenheid is dit de ideale plek voor een heisessie op locatie. Deze voormalige munitieopslagplaats biedt plaats voor een inspirerende heisessie, eventueel met een leuke vergaderbreak.

Unieke plek voor een heisessie

Start de dag met een boottocht over rivier de Vecht. Met de boot vaar je binnen een halfuur vanaf station Weesp naar Fort Uitermeer. Met volop plek voor al je gasten zorgt deze tocht gelijk voor een relaxte start van jullie heisessie. Vanaf de aanlegsteiger direct naast het torenfort wandel je vervolgens naar het Plofhuis waar een uitgebreid vergaderarrangement op jullie staat te wachten. Vergeet de “knal-goede” bonbons in de officiersmess niet te proeven en geniet van de groene aankleding in deze voormalige munitieopslagplaats. Uiteraard is deze historische plek van alle moderne faciliteiten voorzien zoals Wifi, 75″ multimedia TV scherm en (digitale) flipovers. Voor een lekkere lunch of borrel na afloop wandel je in een paar minuten naar Paviljoen Uit & Meer dat met zijn unieke terras aan het water de favoriete plek is van iedereen.

Een Plofhuis voor elke groepsgrootte

Een heisessie met een paar collega’s of een Plofhuis met meerdere ruimtes? Het terrein van Fort Uitermeer biedt met zijn verschillende plofhuisjes altijd een oplossing voor meerdere groepsgroottes. Neem contact op met onze eventmanagers, leg je wensen bij hen neer en binnen 24 uur ontvang je een complete offerte waarin aan alles gedacht is.

Vergaderbreak

Het terrein bij Fort Uitermeer leent zich heel erg goed om tijdens jullie heisessie iets onvergetelijks te maken. Kies voor een bijzondere vergaderbreak zoals een rondleiding waarbij je meer leert over de fascinerende geschiendenis van het fort. Of probeer zo veel mogelijk ballonnen kapot te schieten met pijl en boog. Even een frisse neus halen waarna jullie weer volop geïnspireerd zijn voor het vervolg van de heisessie!

Mogelijke vergaderbreaks tijdens een heisessie

fort trivial fort uitermeer

Fort Trivial

Teambuilding en fun bij deze door jullie zelf op maat gemaakte groepsactiviteit!

  • Programma voor binnen en buiten
  • Duur: 2,5 uur
  • 24 - 65 personen
  • € 42,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

vergaderbreak fort uitermeer

Vergaderbreak

Even een frisse neus tussen belangrijke besprekingen door.

  • Programma voor binnen en buiten
  • Duur: maximaal 1 uur
  • Van 5 - 12 personen
  • € 150,-

Bekijk deze activiteit »