De leukste groepsactiviteiten vind je bij het Plofhuis in Weesp. Gelegen op het terrein van Fort Uitermeer is dit de ideale plek om met jouw gasten een geslaagde dag in een prachtige omgeving te beleven. Kies voor je bedrijfsuitje of personeelsfeest voor deze bijzondere locatie.

Historische plek

De plofhuizen rondom Fort Uitermeer zijn gebouwd ten tijde van de Koude Oorlog en deden dienst als munitie opslagplaats. Fort Uitermeer zelf stamt uit de 19e eeuw en maakt deel uit van de Stelling van Amsterdam en de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Dit fort had als voornaamste functie het verdedigen van de spoorlijn en weg tussen Hilversum en Weesp. Met zoveel historie is deze locatie dus ideaal voor de meest uiteenlopende groepsactiviteiten. We zetten graag een paar opties voor je op een rij.

Groepsactiviteiten voor elk budget

Een fort leent zich natuurlijk bij uitstek voor een rondleiding die wordt verzorgd door een van de enthousiaste vrijwilligers van Stichting Uiteraard Uitermeer. Kom alles te weten over de rijke geschiedenis waarbij ook de unieke flora en fauna van deze historische plek niet worden vergeten. Komen jouw gasten liever zelf in actie dan is Fort Gamble een echte aanrader. Gebaseerd op de gokspelletjes van soldaten van weleer wordt er in teamverband ingezet op zoveel mogelijk geldbommen voor de grote finale. Welk team gaat er uiteindelijk met de geldpot vandoor? Is er slechts een beperkt budget beschikbaar voor jullie groepsactiviteiten? Bekijk dan hier ons Fort DIY en maak je keuze voor een leuke groepsactiviteit voor elk budget.

Wat voor weer het ook is

Maar wat nu als het regent? Met het Plofhuis als locatie zit je altijd goed want ons terrein biedt verschillende mogelijkheden om je groepsactiviteiten naar binnen te verplaatsen wanneer het Hollandse weer toch wat tegenzit. Neem contact op met een van onze event managers zij kunnen je alles vertellen over ons slecht weer scenario en staan direct voor je klaar met advies om van jouw groepsactiviteit iets bijzonders te maken. En schijnt het zonnetje toch denk dan eens aan een borrel of diner bij Paviljoen Uit & Meer na afloop. De ideale aanvulling op een groepsactiviteit om echt nooit meer te vergeten.

Mogelijke groepsactiviteiten op onze evenementenlocatie

fort trivial fort uitermeer

Fort Trivial

Teambuilding en fun bij deze door jullie zelf op maat gemaakte groepsactiviteit!

  • Programma voor binnen en buiten
  • Duur: 2,5 uur
  • 24 - 65 personen
  • € 42,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

vergaderbreak fort uitermeer

Vergaderbreak

Even een frisse neus tussen belangrijke besprekingen door.

  • Programma voor binnen en buiten
  • Duur: maximaal 1 uur
  • Van 5 - 12 personen
  • € 150,-

Bekijk deze activiteit »