Plofhuis 7 vind je op het terrein van Fort Uitermeer naast het torenfort zelf en is een ideale locatie voor presentaties. Het biedt ruimte aan ca. 60 gasten. Dit leuke plofhuis wordt in de weekenden vaak gebruikt voor theater- en muziekvoorstellingen, maar is de hele week beschikbaar voor bedrijfsuitjes en vergaderingen.

Plofhuis 7 theateropstelling kleine groep

Presentatie

Op zoek naar een frisse ruimte voor de presentatie van uw jaarcijfers? Of wilt u een leuke ruimte voor een brainstormsessie? Dan zijn jullie van harte welkom in Plofhuis 7. Dit plofhuis ligt het mooist van alle plofhuisjes, direct naast het Torenfort. Je gasten hebben dan gelijk een prachtige eerste indruk als start van de dag.

Neem een kijkje bij Plofhuis 7

Benodigde faciliteiten

Plofhuis 7 beschikt over alle benodigde faciliteiten voor uw presentatie. Stoelen, statafels, een beamer met scherm, flipovers en vergaderkisten, alsook een kitchenette/koffiebar. Tevens zijn er twee toiletten aanwezig. In Plofhuis 7 heeft u geen ramen met daglicht, echter, de twee buitendeuren kun je gerust openzetten op dit rustige terrein!

Enkele van onze activiteiten

Rondleiding

Eindig je presentatie met een rondleiding over het terrein van Fort Uitermeer. Dit fort heeft een fascinerende geschiedenis tot aan de 16e eeuw aan toe! De vrijwilligers van Stichting Uiteraard Uitermeer leiden jullie graag rond met leuke anekdotes over onder meer de plofhuisjes.

Nog enkele van onze andere ruimtes