Een familiedag om nooit te vergeten? Bekijk hier de familie activiteiten die het Plofhuis bij Fort Uitermeer in Weesp te bieden heeft. Geniet met jong en oud van een heerlijke dag uit op deze historische plek die bovendien garant staat voor een hoge fun factor. Los samen met opa en oma de puzzels en raadsels op tijdens onze escape room experience en verzamel de materialen om het live aanwezige kanon tot ontploffing te brengen. Oren dicht allemaal want dat wordt knallen!

Familiedag op unieke locatie

Fort Uitermeer is een prachtige plek voor een familiedag op een unieke locatie. Prima bereikbaar tussen Amsterdam en het Gooi biedt deze verborgen plek tal van mogelijkheden om van jullie familiedag echt iets bijzonders te maken. Gelegen aan rivier De Vecht waar gestart kan worden met een vaartocht heb je mooi zicht op het imposante torenfort. De rondom gelegen plofhuisjes – voormalige munitie opslagplaatsen – bieden mogelijkheid tot leuke familie activiteiten zoals boogschieten, het spelprogramma Fort Familie DIY of rijden met mini Landrover Defenders over het stoere parcours direct achter Plofhuis 3. Onze event managers stellen graag het ideale programma voor jullie samen, neem gerust vrijblijvend contact op.

Terras aan het water

Voor een lunch, borrel, diner of BBQ op het terras kun je terecht bij Paviljoen Uit & Meer. Met zijn unieke ligging aan rivier De Vecht en direct naast het torenfort sluit je je familiedag helemaal in stijl af. Kom genieten van deze heerlijke plek aan het water!

Altijd op 1,5 meter afstand

Of je nu kiest voor een vaartocht, de escape room experience of de clinic boogschieten, al onze activiteiten bieden wij zo aan dat de gewenste 1,5 meter afstand gewaarborgd wordt. Wel zo’n prettig en veilig idee als opa en oma ook van de partij zijn. Ook zijn er diverse desinfectiezuilen aanwezig om veilig te starten aan alle activiteiten. Heeft u toch nog vragen? Onze event managers beantwoorden ze graag.

Mogelijke activiteiten tijdens een familiedag