Op zoek naar een bijzondere evenementenlocatie nabij Utrecht, middenin het groen? Dan vind je op Fort Uitermeer volop mogelijkheden voor een uniek evenement, weg van alle drukte. Met de auto ben je binnen 20 minuten op het fort, welke beschikt over een groot terrein dat geschikt is voor bijzondere bedrijfsuitjes.

Groene evenementenlocatie rondom Utrecht

Een groene evenementenlocatie op nog geen 20 minuutjes van Utrecht, dat is het Plofhuis. Voor de auto gratis parkeergelegenheid en met een OV fiets vanaf station Weesp start jullie evenement met een bijzonder mooi tochtje. Willen jullie komen vergaderen met vijf personen? Jullie zijn van harte welkom! Ga je het jaarlijkse bedrijfsuitje organiseren, bekijk dan eens alle leuke activiteiten die wij aanbieden.

Bijzondere evenementen

Op onze evenementenlocatie vlakbij Utrecht bieden wij een keur aan bijzondere evenementen. Niet alleen als vergaderlocatie, maar zeker ook als een unieke evenementenlocatie om bijvoorbeeld een nieuw product te lanceren. Of wat dacht je van een relatiedag met een heerlijk en interessant walking dinner? Hierbij krijg je op verschillende plekjes op het fort een lekker hapje en tussendoor kunnen we een welkomstwoord van jullie doen alsook een aangepaste rondleiding. Een klantendag om nooit te vergeten!

Binnen en buiten evenementen

Hoe het weer ook is, ons fort beschikt over meerdere binnen- en buitenruimtes. Gaat het regenen tijdens een buitenactiviteit, dan verplaatsen we jullie evenement gewoon naar binnen. De verschillende overdekte ruimtes (de Plofhuisjes) staan tot jullie beschikking als back-up plan bij minder weer. Goed om te weten bij jouw locatie afweging.

Samenwerking binnen het evenement

Staan samenwerking en creativiteit centraal binnen het evenement, boek dan de Fort DIY! Een leuk en zeer toegankelijk teambuilding programma dat jullie zelf gaan begeleiden. Een goede test om te zien wie objectief kan blijven! Misschien is de Fort Gamble iets voor jullie, waarbij je terug in de tijd gaat op de forten en net als de toen verveelde soldaten gaat gokken. In 7 rondes met diverse opdrachten zetten jullie geld in op je eigen kunnen.

Mogelijke activiteiten op onze evenementenlocatie

fort spelen fort uitermeer

PLOF Spelen

Toegankelijke keuze activiteiten op een prachtige groene locatie!

  • Programma voor binnen en buiten
  • Duur: 2 uur
  • Van 30 - 65 personen
  • € 42,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

Fort Room mobiele escape kist

PLOF Escape

Een bijzondere escaperoom experience met als thema de Nieuwe Hollandse Waterlinie

  • Programma voor binnen
  • Duur: 1 uur
  • 10 - 45 personen
  • € 24,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »