Het Plofhuis is een evenementenlocatie in Amsterdam. In het stadsdeel Weesp vind je deze stoere, maar vooral groene locatie waar je tevens volledig gratis kunt parkeren. Onze voormalige munitie opslagplaatsen worden nu gebruikt voor bijzondere evenementen zoals een teambuilding bedrijfsuitje, een vergadering in de natuur of een unieke product presentatie.

Evenementenlocatie nabij Amsterdam Zuidoost

Fort Uitermeer, waar het Plofhuis zich bevindt, is een evenementenlocatie op nog geen 10 minuten van Amsterdam Zuidoost. Echter, het verschil tussen deze twee stadsdelen is enorm! Waar je in Amsterdam middenin de hectiek van alledag zit, lijk je bij het Plofhuis in een andere wereld. Het gezang van de vogels, het geratel van de bomen, hier vind je alleen maar rust. Ben je dus op zoek naar een evenementenlocatie in Amsterdam in het groen? Wees welkom!

Groene evenementenlocatie Amsterdam

Wil je een bedrijfsuitje in het groen organiseren? Bij Fort Uitermeer zit je middenin de natuur, met aan de ene kant de Vecht en aan de andere kant het Naardermeer. Maak een rondleiding onderdeel van je bedrijfsuitje en leer alles over de schitterende flora en fauna van het fort in Weesp.

Evenementenlocatie Amsterdam met industriële look

De voormalige munitie opslagplaatsen zorgen voor een industriële look tijdens je bedrijfsevenement, dus ideaal voor een bijzondere product presentatie bijvoorbeeld. Het gave van Plofhuis 2 is dat je eigenlijk niets anders nodig hebt dan een vitrinekast voor je nieuwe product en goede verlichting. Deze unieke evenementenlocatie in Amsterdam zorgt voor een écht verrassingseffect bij je gasten.

Evenementenlocatie voor kleine groepen

Het Plofhuis is een evenementenlocatie voor kleine groepen. Dat wil zeggen dat je bij ons al terecht kunt met een groepje van 5 personen en met maximaal 130 personen. Met deze gezelschappen hebben we ten alle tijde een slecht weer scenario tijdens jullie evenement in Amsterdam. Ook zijn onze faciliteiten ingericht voor deze groepsgroottes.

Ruimtes bij het Plofhuis

Plofhuis 2 Fort Uitermeer Weesp

Plofhuis 2

  • Capaciteit: 20 - 100
  • Faciliteiten: Optioneel - Wifi, meubilair, scherm
  • Sfeer: Industrieel
Plofhuis 3 Fort Uitermeer Weesp

Plofhuis 3

  • Capaciteit: 5 - 40
  • Faciliteiten: Wifi, digitale Flipover en 75" TV scherm
  • Sfeer: Groen, modern
home plofhuis 7 fort uitermeer

Plofhuis 7

  • Capaciteit: 20 - 40
  • Faciliteiten: Wifi, beamer met scherm
  • Sfeer: Cultureel