Het Plofhuis bij Fort Uitermeer is bijzonder geschikt voor evenementen voor jullie bedrijf. De locatie spreekt namelijk zeer tot de verbeelding en zal de gasten zeker bij blijven. Bovendien biedt het fort met zijn bijzondere binnen- en buitenruimtes enorm veel mogelijkheden om een evenement op maat te bieden. Wil je alleen een uitgebreide receptie? Willen jullie een nieuw product presenteren? Of wil je je gasten een bijzondere activiteiten aanbieden? Het kan allemaal.

Evenementen op Fort Uitermeer

Evenementen organiseren we al jaren op Fort Uitermeer. Deze schitterende groene locatie zorgt altijd voor een wauw moment bij onze gasten. Slechts op 10 minuten van grote steden als Amsterdam en Hilversum vind je ons verscholen tussen de bomen, het Naardermeer en de Vecht. Met het imposante torenfort op de achtergrond vinden alle evenementen plaats in de buitenlucht alsook in de bijzondere plofhuisjes. Deze laatste zijn voormalige munitie opslagplaatsen, ieder met zijn eigen karakter en faciliteiten.

Bijzondere activiteiten

Jullie kunnen de gasten entertainen met bijzondere activiteiten. Wat dacht je van het exclusieve Fort Gamble? De deelnemers gaan terug in de tijd dat de soldaten hier verbleven en uit verveling gingen gokken. Dit wordt nu ook gedaan in teams. Bij dit spelprogramma worden er meerdere doe en denk opdrachten uitgevoerd in competitieverband, zoals het afschieten van een levensgroot kanon in een escape room achtige opdracht.

Verkennen van het fort

Je kunt jouw gasten natuurlijk ook een rondleiding over het fort aanbieden. Maak kennis met de fascinerende geschiedenis van deze historische locatie en leer tevens meer over alle flora en fauna die je hier kunt vinden. Want tussen al dat groen leeft er natuurlijk nog van alles. Een bijzondere activiteit tijdens jullie evenement.

Geweldige fortkeuken

Bij Fort Uitermeer hebben we een moderne keuken, zodat we jullie gasten altijd bijzondere gerechten kunnen voorschotelen. Dat doen we natuurlijk in nauw overleg. Willen jullie een uitgebreide receptie of toch liever een stoere barbecue? Wil je eten in de officiersmess of op het terras met uitzicht over het water? Onze event managers nemen graag met u de mogelijkheden door. Zo kunnen we jullie evenement tot een onvergetelijke ervaring maken.

Mogelijke activiteiten tijdens de evenementen

fort spelen fort uitermeer

PLOF Spelen

Toegankelijke keuze activiteiten op een prachtige groene locatie!

  • Programma voor binnen en buiten
  • Duur: 2 uur
  • Van 30 - 65 personen
  • € 42,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

fort trivial fort uitermeer

Fort Trivial

Teambuilding en fun bij deze door jullie zelf op maat gemaakte groepsactiviteit!

  • Programma voor binnen en buiten
  • Duur: 2,5 uur
  • 24 - 65 personen
  • € 42,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »