Plof hier maar lekker neer en laat je helemaal verzorgen tijdens je vergadering, presentatie, bedrijfsuitje of teambuilding dag! Geniet van smakelijke en huisgemaakte catering op het terras aan de Vecht of in de sfeervolle Ploftuin. Maak je dag compleet met de lekkerste hapjes en drankjes!

Plofhuis Foodbook

Ben je benieuwd naar welke mogelijkheden er allemaal zijn in het Plofhuis, bekijk hier ons catering foodbook of neem contact met ons op voor alle mogelijkheden. Wij denken graag met jullie mee en maken met veel plezier een vrijblijvende offerte!

Catering in het Plofhuis

In het Plofhuis kunnen jullie genieten van catering bij jullie vergadering of bedrijfsuitje. Denk aan een volledig verzorgd vergaderarrangement met verse bonenkoffie, huisgemaakte zoete lekkernijen en heerlijke fruitsticks. Of een smakelijke Ploflunch met verse soep of een frisse salade.

 

Foodtrucks

Bij het Plofhuis hebben we ook een paar te gekke foodtrucks. Wat dacht je van onze Plofkantine, een gave retro caravan die we kunnen inzetten als limonadebar of ’s avonds met een lampionnentocht het dessert halen. Daarnaast beschikken we ook over een stoere Bakbrommer, perfect voor een kleine barbecue in de Ploftuin of als “Borrel-Bak-Brommer” met lekkere borrelhapjes en drankenbuffet.

Catering aan de Vecht

Bij het Plofhuis vind je ook Paviljoen Uit & Meer, een gezellig paviljoen met een geweldig terras aan de Vecht. Geniet hier met je collega’s van een geweldig uitzicht en heerlijke catering zoals een smakelijke barbecue of een gezellig ‘shared dinner’. Vraag onze Plof-managers naar de mogelijkheden.

Binnen en buiten

Bij het Plofhuis organiseren wij evenementen het hele jaar door. Natuurlijk zit je hier heerlijk in de zon te genieten van al het smakelijks dat we voor jullie klaarmaken, maar wat dacht je van een private dining in één van de Plofhuisjes of een lekkere lunch met uitzicht op een bevroren Vecht? Uiteraard zorgen wij voor de warmte, het hele jaar door!

 

Vergaderruimtes bij het Plofhuis

Plofhuis 2 Fort Uitermeer Weesp

Plofhuis 2

  • Capaciteit: 20 - 100
  • Faciliteiten: Optioneel - Wifi, meubilair, scherm
  • Sfeer: Industrieel
Plofhuis 3 Fort Uitermeer Weesp

Plofhuis 3

  • Capaciteit: 5 - 40
  • Faciliteiten: Wifi, digitale Flipover en 75" TV scherm
  • Sfeer: Groen, modern
home plofhuis 7 fort uitermeer

Plofhuis 7

  • Capaciteit: 20 - 40
  • Faciliteiten: Wifi, beamer met scherm
  • Sfeer: Cultureel