Een bijzondere vergaderlocatie in Amsterdam, dat hebben we vaker gehoord! Laat je volledig ontzorgen door onze plof-managers tijdens jullie vergadering in de groene en historische omgeving van Fort Uitermeer.

Moderne faciliteiten

Plofhuis is een bijzondere vergaderlocatie nabij Amsterdam en is tevens voorzien van de nodige moderne faciliteiten. Zo is ons Plofhuis 3 voorzien van snel internet op glasvezel, een digitaal TV scherm van maar liefst 75 inch en een digitale Samsung flipover. Zijn deze luxe faciliteiten voor u geen noodzaak? De andere plofhuisjes zijn voorzien van een beamer met scherm en Wifi op 4G. Daarnaast zijn er overal vergaderkisten met kantoorartikelen én (papieren) flipovers te vinden.

Vergaderbreak

Bij zo’n bijzondere vergaderlocatie in Amsterdam hoort natuurlijk ook een bijzondere vergaderbreak. Kies voor een rondleiding en luister naar de boeiende verhalen over de manschappen die hier ooit verbleven en hoe de stichting hier land aan voeten kreeg. Of duik terug in de tijd en ga proberen het levensgrote replica van een kanon af te schieten in onze escape room experience. Je ziet, we kunnen je hier helemaal onderdompelen in het fort!

Bijzondere vergaderlocatie Amsterdam met plofhuisjes

Onze vergaderruimtes bevinden zich in zogeheten ‘plofhuisjes‘. Dit zijn voormalige munitie opslagplaatsen die gebouwd zijn in de tijd van de Koude Oorlog. Het idee achter deze gebouwen was, dat bij een explosie alleen dat gebouw beschadigd werd door het dak eraf te blazen en de rest van de munitie veilig bleef. Ooit stonden hier 15 plofhuisjes, nu zijn er nog 8. Een aantal, zoals Plofhuis 2, hebben nog vele authentieke details en een aantal zijn gerenoveerd naar de huidige tijd, zoals Plofhuis 3.

Vergaderen in bijzondere vergaderlocatie nabij Amsterdam

Het Plofhuis is een bijzondere vergaderlocatie nabij Amsterdam, in stadsdeel Weesp. Je vindt ons op nog geen 15 minuten van Zuidoost en Noord. Perfect om je dag te starten met een fietstocht hiernaar toe of lekker met de auto door deze prachtige omgeving. En natuurlijk kun je gratis parkeren bij Fort Uitermeer. Heb je interesse in onze vergaderruimtes? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op! Via de knop rechts onder kunnen jullie tevens snel en eenvoudig een offerte aanvragen.

Een terecht bijzondere vergaderlocatie in Amsterdam, door zijn historie en prachtige omgeving. Ploffen jullie hier binnenkort neer voor een vergadering?

Onze vergaderruimtes bij het Plofhuis

Plofhuis 2 Fort Uitermeer Weesp

Plofhuis 2

  • Capaciteit: 20 - 100
  • Faciliteiten: Optioneel - Wifi, meubilair, scherm
  • Sfeer: Industrieel
Plofhuis 3 Fort Uitermeer Weesp

Plofhuis 3

  • Capaciteit: 5 - 40
  • Faciliteiten: Wifi, digitale Flipover en 75" TV scherm
  • Sfeer: Groen, modern
home plofhuis 7 fort uitermeer

Plofhuis 7

  • Capaciteit: 20 - 40
  • Faciliteiten: Wifi, beamer met scherm
  • Sfeer: Cultureel