Voor bijzondere uitjes nodigen wij jullie uit bij de stoere Plofhuisjes van Fort Uitermeer! Of je nou een dagje inspirerend wilt vergaderen met een heerlijke vaartocht over de Vecht of je collega’s uitdagen in één van onze toegankelijke teambuilding programma’s, we garanderen een bijzondere dag op deze bijzondere locatie.

Bijzondere uitjes in het groen

Bij de Plofhuisjes bieden we bijzondere uitjes aan in het groen van Fort Uitermeer. Middenin de Randstad vinden jullie hier een groene oase, wat als prachtige achtergrond dient voor een gezellig uitje met collega’s. En goed of slecht weer, bij ons is het altijd mooi weer! Want wij hebben altijd een slecht weer scenario klaarliggen als we met Hollands weer te maken krijgen op het fort.

Teambuilding activiteiten

Kies voor een unieke teambuilding activiteit zoals de Fort Gamble. Dit programma is gebaseerd op de soldaten die vroeger op het fort verbleven en zich stierlijk verveelden. Om de verveling tegen te gaan gingen ze onder andere gokken. En dat kun je ook gaan doen met dit unieke spel programma. In teams gaan jullie de strijd met elkaar aan in allerlei doe en denk opdrachten. Hierbij gaan jullie gokken op jullie winst! Bijzonder aan dit teambuilding programma is, dat je dit kunt uitbreiden met de “team configurator” zodat je op een originele manier de teams maakt. Hierbij wordt er juist niet gekeken naar wie al naast elkaar werkt en wie op welke afdeling. Maar totaal andere punten zoals schoenmaat of huisnummer zijn de verbindende factor!

Foodtrucks

Maak je dag extra bijzonder door af te sluiten met een gezellige borrel of heerlijke barbecue vanuit onze foodtrucks. In de sfeervolle omgeving van onze Ploftuin ‘ploffen jullie lekker neer’ na alle inspanningen en kunnen jullie gaan genieten van al het heerlijks dat vanaf onze stoere Bakbrommer wordt bereid of vanuit onze retro caravan de Plofkantine wordt geserveerd! Bekijk ons foodbook voor alle mogelijkheden!

Mogelijke activiteiten tijdens jullie bijzondere uitjes

fort diy uitermeer

Plof DIY

Teambuilding programma met hoge fun factor en voor ieder budget

  • Programma voor binnen en buiten
  • Duur: 2 uur
  • 24 - 65 personen
  • € 26,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

fort trivial fort uitermeer

Fort Trivial

Teambuilding en fun bij deze door jullie zelf op maat gemaakte groepsactiviteit!

  • Programma voor binnen en buiten
  • Duur: 2,5 uur
  • 24 - 65 personen
  • € 42,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »