Ook in de wintermaanden verzorgt het Plofhuis sfeervolle evenementen op maat! Kies voor een bedrijfsuitje in de winter met een hilarische activiteit zoals het Plofhuis kerstuitje, nodig jullie relaties uit voor een kerstborrel óf werk aan de teamspirit met het toegankelijke teambuilding programma Fort Trivial. Uiteraard op één van de mooiste forten in Nederland!

Teambuilding winter

Teambuilding in de winter wordt steeds populairder. Juist in de donkere wintermaanden is het natuurlijk fijn om collega’s buiten het werk om te zien in een andere omgeving, waarbij er gewerkt wordt aan de teamspirit. Het bijzondere Fort Uitermeer leent zich uitstekend voor goede teambuilding uitjes in de winter, want ook binnenshuis kunnen talloze leuke activiteiten worden gedaan. Teambuilding in de knusse winterperiode is dus weer eens wat anders dan in de zomermaanden!

Bedrijfsuitje winter; binnen en buiten

Het Plofhuis is absoluut geschikt voor een leuk bedrijfsuitje in de winter! Wij bieden namelijk een gevarieerd aanbod aan activiteiten die zowel binnen als buiten mogelijk zijn. Dus als het winterzonnetje tevoorschijn komt, kunnen jullie terecht op het prachtige landschap rondom het fort. En anders kun je ook aan de slag met bijvoorbeeld de Fort Spelen binnen in de verwarmde plofhuisjes. Neem gerust eens contact met ons op om jullie wensen en de daarbij behorende mogelijkheden te bespreken.

Kerst bedrijfsuitje

Ook in de kerstperiode kunnen jullie terecht voor over de top hilarische kerst activiteiten! Een competitie curling of ontsnappen uit de kleinste escape room gondel van Nederland. Vier de jaarafsluiting in een uitbundige kerstsfeer tijdens het Plofhuis Kerstuitje! Inclusief warm (en lekker) onthaal, kerstlichtjes, vuurkorven, après ski bar en natuurlijk foute kerstmuziek.

En heeft het hard gevroren? De Vecht is een prachtige plek om te schaatsen! Wij organiseren het koek-en-zopie en leuke schaatsactiviteiten.

Mogelijke activiteiten tijdens jullie bedrijfsuitje in de winter

Fort Room mobiele escape kist

PLOF Escape

Een bijzondere escaperoom experience met als thema de Nieuwe Hollandse Waterlinie

  • Programma voor binnen
  • Duur: 1 uur
  • 10 - 45 personen
  • € 24,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

Plofhuis kerstuitje

Plofhuis Kerstuitje

Nodig je collega's uit voor dit complete en hilarische kerstuitje!

  • Programma voor binnen
  • Duur: 3 uur
  • Van 15 - 60 personen
  • Prijs op aanvraag

Bekijk deze activiteit »