Houd jullie bedrijfsuitje op een stoer fort nabij Utrecht zoals Fort Uitermeer, want de historische forten rond Utrecht bieden veel mogelijkheden. Of het nu gaat om een teamuitje met 15 personen of een gezellig dagje uit met de collega’s uit heel Nederland. Er zijn mogelijkheden voor groepen vanaf 10 personen. Dus voor elk bedrijfsuitje zijn jullie hier van harte welkom.

Fort uit de Hollandse Waterlinie

Het Fort Uitermeer uit de Hollandse Waterlinie is in de afgelopen jaren ingrijpend gerenoveerd. Daarom voldoet deze aan de modernste eisen. Tegelijk behoudt het fort zijn authentieke karakter. Ook al omdat de Hollandse Waterlinie staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco. En op zo’n bijzondere locatie kunnen jullie je bedrijfsuitje organiseren!

Veel mogelijkheden voor bedrijfsuitje nabij Utrecht

Op nog geen 20 minuutjes van Utrecht bevindt zich ons groene Fort Uitermeer aan de Utrechtse Vecht. Er zijn hier veel mogelijkheden voor een bedrijfsuitje. Combineer jullie dag met een toegankelijk en bijzonder teambuilding programma zoals de Fort Gamble. Ga in teams met elkaar de uitdaging aan in allerlei activiteiten en waag meteen een gokje op hoe jij denkt dat je team het gaat doen. Net als de manschappen die hier vroeger woonden en uit verveling gingen gokken!

Catering tijdens bedrijfsuitje

De catering tijdens jullie bedrijfsuitje is in goede handen. Wij regelen naar wens het ‘natje en droogje’ tijdens jullie wel verdiende dagje uit met alle medewerkers. Jullie kunnen hier op meerdere locaties genieten van de heerlijkste (huisgemaakte) catering, zoals een shared dining in ons paviljoen of een in de intieme setting van onze Ploftuin genieten van een lekkere ‘build your own burger’ met de lekkerste hamburger van onze slager, verse frieten en een groene salade.

Plan B bij jullie bedrijfsuitje in Utrecht

Bij het Plofhuis maken we altijd een plan B voor jullie bedrijfsuitje nabij Utrecht. Helaas hebben we heel af en toe te maken met Hollands weer en dan is het toch wel leuk dat jullie personeelsfeest gewoon door kan gaan! Zowel de activiteiten als de borrel of diner kunnen wij te allen tijde naar binnen verplaatsen in één van de sfeervolle plofhuisjes.

Mogelijke activiteiten tijdens jullie bedrijfsuitje bij Utrecht

fort spelen fort uitermeer

PLOF Spelen

Toegankelijke keuze activiteiten op een prachtige groene locatie!

  • Programma voor binnen en buiten
  • Duur: 2 uur
  • Van 30 - 65 personen
  • € 42,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

rondleidingen fort uitermeer

Rondleiding Fort Uitermeer

Een fascinerende rondleiding over het terrein van Fort Uitermeer

  • Programma voor buiten
  • Duur: 1 uur
  • Vanaf 5 personen
  • € 11,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »