Daag je collega’s uit tijdens een outdoor bedrijfsuitje op het stoere Fort Uitermeer! Bij deze historische locatie zit je perfect voor een geslaagd bedrijfsuitje. Het fort ligt in de mooiste natuur, dus lekker naar buiten met elkaar! Onze activiteiten bieden voor iedereen een uitdaging, dus kies een leuke invulling voor jullie dagje buiten spelen!

Outdoor fort

Een fort is bij uitstek geschikt voor outdoor activiteiten, daar de soldaten vroeger ook een dagelijkse “bootcamp” hadden. Overleven in de kou, elke ochtend sport en bij verveling eveneens sporten, zo zagen de dagen van de soldaten eruit. Daarnaast zijn de forten wat vervallen over het algemeen en haal je dan net even iets meer stunts uit bij het uitoefenen van bijvoorbeeld boogschieten.

Outdoor bedrijfsuitje

Voor een outdoor bedrijfsuitje bij het Plofhuis ben je aan het juiste adres. Door zijn ligging tussen het Naardermeer en de rivier de Vecht hebben we veel mogelijkheden. Een outdoor programma hier vraagt wel om een programma op maat, maar dat maken wij met veel plezier voor jullie. Wat dacht je van een suptocht of een sloeproei clinic op de Vecht? Of een hike puzzeltocht door de natuur van het Naardermeer. Genoeg sportieve activiteiten mogelijk, die we graag met jullie bespreken.

Fort Spelen

Een leuke en toegankelijke variatie op een outdoor bedrijfsuitje zijn de Fort Spelen. Daag je collega’s uit met o.a. boogschieten. Maak kennis met deze leuke schietsport en probeer het doel te raken! Boogschieten bij het Plofhuis gebeurt op verschillende doelen met diverse moeilijkheidsgraden. Eens kijken hoe jij het doet!

Catering aansluitend

Aansluitend aan alle activiteiten wil je natuurlijk nog even genieten van catering. Dit is natuurlijk een belangrijk onderdeel van jullie bedrijfsuitje. En om in de sferen te blijven kunnen jullie kiezen voor bijvoorbeeld een stoere barbecue vanaf onze retro bakbrommer. Of een uitgebreide barbecue op het terras aan de Vecht. Laat ons weten wat je wilt en wij maken met plezier een offerte op maat voor jullie!

Mogelijke activiteiten tijdens jullie outdoor bedrijfsuitje

rondleidingen fort uitermeer

Rondleiding Fort Uitermeer

Een fascinerende rondleiding over het terrein van Fort Uitermeer

  • Programma voor buiten
  • Duur: 1 uur
  • Vanaf 5 personen
  • € 11,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »