Heb je iets bijzonders te vieren en wil je een bedrijfsuitje met overnachting organiseren? Bij het Plofhuis bieden we hiervoor verschillende mogelijkheden aan. Vooral voor groepen van 10 – 25 personen kunnen wij deze unieke gelegenheid perfect faciliteren met leuke activiteiten en heerlijke hapjes en drankjes!

Bedrijfsuitje met overnachting in Weesp

Fort Uitermeer in Weesp is ideaal voor een bedrijfsuitje met overnachting. Er zijn hier zoveel mogelijkheden om er een top tijd van te maken. We liggen op een prachtige locatie aan de Vecht, dus wat dacht je van een boottocht als onderdeel van jullie weekend? Op het fort is er genoeg te doen, dus combineer je bedrijfsuitje met een leuk teambuilding programma. Overnachten kan op loopafstand van het fort of in het centrum van Weesp als je ’s avonds nog wat extra vertier zoekt.

Activiteiten voor bedrijfsuitje met overnachting

Voor je bedrijfsuitje met overnachting wil je natuurlijk ook een aantal activiteiten organiseren. Omdat wij deze omgeving en het fort op ons duimpje kennen, kunnen wij twee dagen vullen met vele gevarieerde activiteiten, zoals een boot puzzeltocht bijvoorbeeld. We ontvangen jullie bij het hotel in hartje Weesp waarna we met een aantal kleine elektrische sloepen een puzzeltocht gaan maken over de Vecht. Natuurlijk zitten hier een paar hilarische opdrachten bij! Na het ontbijt kunnen we een potje kater-boogschieten organiseren om even te kijken wie nog gefocust is en de meeste ballonnen kapot schiet!

Mogelijkheden bedrijfsuitje met overnachting

Wij hebben een aantal overnachting mogelijkheden voor jullie. Uiteraard afhankelijk van jullie wensen, de groepsgrootte, het budget etc. Zo vind je naast het fort een leuke Bed & Breakfast in een oude boerderij. En in het centrum van Weesp (op zo’n 3 km) werken we samen met het stadshotel die beschikt over meerdere kamers. Ook leuk, op zo’n 5 km van het Plofhuis is er een indoor vintage camping! Ga terug in de tijd en geniet samen van deze bijzondere locatie.

Catering tijdens bedrijfsuitje met overnachting

Natuurlijk moeten jullie gedurende het bedrijfsuitje met overnachting kunnen genieten van lekkere catering. Ook daar wordt voor gezorgd! Wat dacht je van een heerlijke hamburger bar vanaf onze foodtruck bakbrommer? Lekker smikkelen van de heerlijkste hamburgers van de lokale slager in jullie privé tuin bij het Plofhuis!

Keuze genoeg voor jullie bedrijfsuitje met overnachting! Neem contact met ons op voor een uniek programma op maat.

Activiteiten bij het Plofhuis

fort gamble fort uitermeer weesp

PLOF Gamble

Gok en bluf je winst bij elkaar in dit originele, exclusieve teambuilding programma

 • Programma voor binnen en buiten
 • Duur: 2,5 uur
 • Van 10 - 65 personen
 • € 42,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

fort diy uitermeer

Plof DIY

Teambuilding programma met hoge fun factor en voor ieder budget

 • Programma voor binnen en buiten
 • Duur: 2 uur
 • 24 - 65 personen
 • € 26,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

Fort Room mobiele escape kist

PLOF Escape

Een bijzondere escaperoom experience met als thema de Nieuwe Hollandse Waterlinie

 • Programma voor binnen
 • Duur: 1 uur
 • 10 - 45 personen
 • € 24,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »