Organiseer je bedrijfsuitje met kerst op een bijzondere locatie met of voor je collega’s. Het Plofhuis verandert rond de kerstperiode in een uniek en over de top winter wonderland. Kerstlichtjes, kerstbomen, kerstmuziek, wij kunnen er geen genoeg van krijgen!

Bedrijfsuitje in kerst sfeer

Je wilt in deze periode natuurlijk een bedrijfsuitje in kerst sfeer. Nu zijn wij van het Plofhuis helemaal dol op de kerst en pakken in deze periode altijd graag flink uit! Elk jaar organiseren toveren wij één van de plofhuisjes om tot een sfeervol winter wonderland waar jullie terecht kunnen voor een kerst borrel met bijzondere activiteiten.

Plofhuis kerstuitje

Uniek is ons Plofhuis kerstuitje, een sfeervol bedrijfsuitje in kerst sferen. In het Plofhuis nodigen wij jullie uit voor een gezellige middag boordevol hilarische activiteiten en natuurlijk een kerstborrel. Dit all inclusive programma bestaat o.a. uit leuke (kerst) activiteiten zoals de Pakjestafel en curling en natuurlijk een après skibar. Allemaal onder het genot van warme drankjes en lekkere kerst hapjes!

Andere activiteiten

Willen jullie toch iets anders doen tijdens jullie bedrijfsuitje in de winter? Dan hebben we natuurlijk nog meer mogelijkheden. Zoals Winter Fortenland, waarbij je gezellig gaat borrelen met je collega’s en/of relaties en tussendoor is er de mogelijkheid om wat leuke activiteiten te doen zoals de kleinste escape room van Nederland – in een skigondel, of lekker meezingen met foute kerstliedjes! Sluit deze borrel af met een heerlijk diner in het naastgelegen paviljoen. Of wat dacht je van de Curling Kerstborrel? Te leuk voor de wat kleinere gezelschappen waarbij we starten met een spannende curling competitie en afsluiten met een gezellige borrel! Wij bespreken graag de mogelijkheden met jullie.

Bedrijfsuitje op maat

Wij maken jullie bedrijfsuitje op maat, geheel naar jullie wensen en binnen de mogelijkheden van Fort Uitermeer. Omdat we over meerdere plofhuisjes beschikken kunnen we vele leuke ideeën uitvoeren, zeker in tijden van kerst. Informeer naar onze mogelijkheden!

Mogelijke activiteiten tijdens jullie bedrijfsuitje met kerst

curling plofhuis

Curling

Het Curling toernooi, een te leuke activiteit in de winter met je collega's!

  • Programma voor buiten
  • Duur: ca. 1 uur
  • December t/m februari
  • € 24,50 p.p.

Bekijk deze activiteit »

Plofhuis kerstuitje

Plofhuis Kerstuitje

Nodig je collega's uit voor dit complete en hilarische kerstuitje!

  • Programma voor binnen
  • Duur: 3 uur
  • Van 15 - 60 personen
  • Prijs op aanvraag

Bekijk deze activiteit »