Het Gooi, centraal gelegen in Nederland, staat bekend om zijn mooie groene omgevingen en hier vind je het prachtige Fort Uitermeer, perfect voor jullie bedrijfsuitje. Organiseer een gezellige dag met je collega’s op dit fort van de Nieuwe Hollandse Waterlinie met leuke activiteiten en smakelijke hapjes.

Bedrijfsuitje in ’t Gooi voor kleine en grote groepen

Het Plofhuis is geschikt voor een dagje teambuilding in ’t Gooi met kleine en grote groepen. Je kunt hier al terecht voor een teamuitje met 10 personen. Kies voor het hilarische Fort Gamble, waarbij je met ‘gokken’ kunt winnen! We verdelen jullie groep in teams waarna jullie allerlei doe en denk activiteiten gaan doen in 6 rondes, waarbij je gokt op je eigen kunnen. Samenwerken en bluffen, een bijzondere combinatie!

Toegankelijke teambuilding

Daag je collega’s uit met het toegankelijke teambuilding programma Fort Trivial. Kies vooraf zelf welke activiteiten je wilt gaan doen en tijdens jullie dagje uit op het Plofhuis gaan jullie in teams de competitie met elkaar aan. Het doel is om zoveel mogelijk trivianten te verzamelen. Een andere leuke activiteit is de Fort DIY, een leuk teambuilding programma voor een kleiner budget, waarbij je zelf de activiteiten begeleidt (en onpartijdig probeert te blijven)! Uiteraard is er altijd iemand van ons bij voor het op- en afbouwen van de opdrachten alsook de uitleg hiervan.

Bedrijfsuitje met catering

Natuurlijk breiden jullie je bedrijfsuitje in ’t Gooi uit met heerlijke catering. Want naast een leuke activiteit is het toch ook gezellig om nog even met elkaar te praten? Gezellig met een borrel in de hand op het terras van het paviljoen, terwijl de bootjes voorbij varen. Of tijdens een heerlijke barbecue in jullie eigen Ploftuin met gezellige lampionnen en zitzakken. Lekkere hapjes en een goede sfeer maakt jullie bedrijfsuitje helemaal compleet toch! Bekijk ons foodbook voor de mogelijkheden.

 

Mogelijke activiteiten tijdens jullie bedrijfsuitje in ’t Gooi

fort spelen fort uitermeer

PLOF Spelen

Toegankelijke keuze activiteiten op een prachtige groene locatie!

  • Programma voor binnen en buiten
  • Duur: 2 uur
  • Van 30 - 65 personen
  • € 42,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »