Even weg van kantoor voor een bedrijfsuitje nabij Amsterdam kies je voor Fort Uitermeer in Weesp, op slechts 15 minuten rijden. Onderdeel van de historische Stelling van Amsterdam is deze stoere plek ideaal als locatie voor een bedrijfsuitje. Verras je collega’s of relaties eens met een speciale activiteit op dit unieke fortenterrein vlakbij Amsterdam.

Groene locatie

Met een fort als groene locatie is je bedrijfsuitje in Amsterdam gelijk al een succes. Het terrein van Fort Uitermeer biedt tal van mogelijkheden voor een actief bedrijfsuitje op locatie. Moet er toch ook gewerkt worden? Geen probleem, combineer jullie activiteit met een vergadering in één van onze plofhuizen.

Gokken als teambuilding

Het nieuwste teambuilding programma op Fort Uitermeer heet de Fort Gamble. Gebaseerd op de gokspelletjes die soldaten op dit fort in vroegere tijden speelden. Hoeveel geldbommen weet jouw team te verzamelen en welk team gaat er uiteindelijk met de pot vandoor? De verschillende doe- en denkopdrachten kun je zelf samenstellen. Zo ontstaat vanzelf het meest ideale bedrijfsuitje in Amsterdam.

Mogelijke activiteiten tijdens jullie bedrijfsuitje

fort gamble fort uitermeer weesp

Fort Gamble

Gok en bluf je winst bij elkaar in dit originele, exclusieve teambuilding programma.

 • Programma voor binnen en buiten
 • Duur: 2,5 - 3 uur
 • Vanaf 8 personen
 • Vanaf € 29,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

TemplateActiviteiten 400 x 255

Fort Defender

Test je behendigheid met (mini) Landrover Defenders bij deze fun activiteit

 • Programma voor buiten (ook binnen mogelijkheden)
 • Duur: 1 uur
 • Vanaf 8 personen
 • € 24,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

Rondleiding 1,5 meter

Rondleiding Fort Uitermeer

Een fascinerende rondleiding over het terrein van Fort Uitermeer

 • Programma voor buiten
 • Duur: 1 uur
 • Vanaf 8 personen
 • € 7,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

Vergaderen in een plofhuis

De voormalige munitieopslagplaats – ook wel plofhuis genoemd – is de ideale uitvalbasis voor een vergadering of training bij Fort Uitermeer. Combineer je meeting met één van onze teambuilding activiteiten voor een ontspannen afsluiting van jullie bedrijfsuitje rondom Amsterdam. Of kies voor Fort Defender als vergaderbreak. Met op afstand bestuurbare mini Landrover Defenders rijd je over een ruig parcours. Een originele teamactiviteit, ook voor de dames! Want wie van je collega’s gaat er foutloos over de finish?

Een dag zonder files

Wonen je collega’s of relaties rondom Amsterdam? Een bedrijfsuitje of vergadering in het Plofhuis bij Fort Uitermeer is gelijk ook een dag zonder files. Weg van de snelweg en met gratis parkeergelegenheid ademt deze groene plek rust en ruimte. En wil je een echt spectaculaire aankomst? Informeer dan naar onze mogelijkheden op het water. Zo kunnen we jullie gasten vanuit Weesp ophalen met een sloep of regelen we een fijne vaartocht over rivier De Vecht. Een mooie start van jullie bedrijfsuitje rondom Amsterdam komt nu wel heel dichtbij. Neem gerust contact op, wij helpen graag bij de samenstelling van jullie ideale teamuitje op deze heerlijke locatie.