Even weg van kantoor. Voor een bedrijfsuitje nabij Amsterdam kies je voor Fort Uitermeer in Weesp, op slechts 15 minuten rijden. Onderdeel van de historische Stelling van Amsterdam is deze stoere plek ideaal als locatie voor een bedrijfsuitje. Verras je collega’s of relaties eens met een speciale activiteit op dit unieke fortenterrein vlakbij Amsterdam.

Groene locatie

Met een fort als groene locatie is je bedrijfsuitje in Amsterdam gelijk al een succes. Het terrein van Fort Uitermeer biedt tal van mogelijkheden voor een actief bedrijfsuitje op locatie. Moet er toch ook gewerkt worden? Geen probleem, combineer jullie activiteit met een vergadering in één van onze plofhuizen.

Gokken als teambuilding

Het populairste teambuilding programma op Fort Uitermeer heet de Fort Gamble. Gebaseerd op de gokspelletjes die soldaten op dit fort in vroegere tijden speelden. Hoeveel geldbommen weet jouw team te verzamelen en welk team gaat er uiteindelijk met de pot vandoor? De verschillende doe- en denkopdrachten kun je zelf samenstellen. Zo ontstaat vanzelf het meest ideale bedrijfsuitje in Amsterdam.

Vergaderen in een plofhuis

De voormalige munitieopslagplaats – ook wel plofhuis genoemd – is de ideale uitvalbasis voor een vergadering of training bij Fort Uitermeer. Combineer je meeting met één van onze teambuilding activiteiten voor een ontspannen afsluiting van jullie bedrijfsuitje rondom Amsterdam. Of kies voor het Kanon als vergaderbreak. Vind alle attributen om een kanon af te schieten binnen de tijd in deze escape room experience. Oren dicht en knallen maar!

Een dag zonder files

Wonen je collega’s of relaties rondom Amsterdam? Een bedrijfsuitje of vergadering in het Plofhuis bij Fort Uitermeer is gelijk ook een dag zonder files. Weg van de snelweg en met gratis parkeergelegenheid ademt deze groene plek rust en ruimte. En wil je een echt spectaculaire aankomst? Informeer dan naar onze mogelijkheden op het water. Zo kunnen we jullie gasten vanuit Weesp ophalen met een sloep of regelen we een fijne vaartocht over rivier De Vecht. Een mooie start van jullie bedrijfsuitje rondom Amsterdam komt nu wel heel dichtbij. Neem gerust contact op, wij helpen graag bij de samenstelling van jullie ideale teamuitje op deze heerlijke locatie.

Mogelijke activiteiten tijdens jullie bedrijfsuitje

fort gamble fort uitermeer weesp

PLOF Gamble

Gok en bluf je winst bij elkaar in dit originele, exclusieve teambuilding programma

 • Programma voor binnen en buiten
 • Duur: 2,5 uur
 • Van 10 - 65 personen
 • € 42,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

fort spelen fort uitermeer

PLOF Spelen

Toegankelijke keuze activiteiten op een prachtige groene locatie!

 • Programma voor binnen en buiten
 • Duur: 2 uur
 • Van 30 - 65 personen
 • € 42,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

fort diy uitermeer

Plof DIY

Teambuilding programma met hoge fun factor en voor ieder budget

 • Programma voor binnen en buiten
 • Duur: 2 uur
 • 24 - 65 personen
 • € 26,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »