Heeft u een bedrijfsuitje rondom Almere op de planning staan, maar bent u nog op zoek naar een originele invulling op een bijzondere locatie? Het Plofhuis organiseert al jaren teambuilding activiteiten op Fort Uitermeer in Weesp, op slechts een kwartiertje rijden van Almere. Je kunt hier gratis parkeren en al met 10 personen terecht!

Bedrijfsuitje op UNESCO Werelderfgoed

Fort Uitermeer is onderdeel van de UNESCO Werelderfgoedlijst. Dit gegeven maakt uw bedrijfsuitje bij Almere natuurlijk extra bijzonder, want wie is nou niet nieuwsgierig naar al het moois dat deze historische plek te bieden heeft? Belangrijk om te weten is dat het fort gerenoveerd is, goed onderhouden en voorzien van alle moderne gemakken. Bovendien kun je bij het Plofhuis kiezen uit een scala van teambuilding activiteiten die zowel buiten als (grotendeels) binnen gedaan kunnen worden. Wel zo fijn om te weten, aangezien het Hollandse weer soms wat kan tegenzitten.

Actief bedrijfsuitje

Daag je collega’s of relaties uit tijdens de Fort Spelen en maak kennis met het leuke boogschieten. Vinden je gasten een combinatie van denk- en doe activiteiten leuk? Dan is ons populaire Fort Gamble de ideale teambuilding activiteit voor uw bedrijfsuitje rondom Almere. Het is ook mogelijk om bij Fort Gamble uw eigen opdrachten te selecteren op basis van de interesses van je collega’s of relaties. Bekijk gerust onze activiteiten voor alle mogelijkheden.

Toegankelijke teambuilding

Kies voor een toegankelijk teambuilding programma voor de Fort DIY. In 6 rondes gaan jullie elkaar uitdagen in verschillende doe en denk opdrachten. De DIY zit hem erin dat jullie de spel opdrachten zélf begeleiden. Kijken wie er objectief blijft! De Fort DIY kan, net als de meeste van onze andere activiteiten, zowel buiten als binnen plaatsvinden. Ons fort beschikt over ruimtes om jullie bedrijfsuitje bij slecht weer naar binnen te verplaatsen.

Mogelijke activiteiten tijdens jullie bedrijfsuitje bij Almere

Fort Room mobiele escape kist

PLOF Escape

Een bijzondere escaperoom experience met als thema de Nieuwe Hollandse Waterlinie

  • Programma voor binnen
  • Duur: 1 uur
  • 10 - 45 personen
  • € 24,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »

rondleidingen fort uitermeer

Rondleiding Fort Uitermeer

Een fascinerende rondleiding over het terrein van Fort Uitermeer

  • Programma voor buiten
  • Duur: 1 uur
  • Vanaf 5 personen
  • € 11,50 per persoon

Bekijk deze activiteit »