Een bedrijfsfeest in de vorm van een festival op een historische locatie en met activiteiten voor iedereen, dat is zomaar één van de mogelijkheden voor jullie bedrijfsfeest bij het Plofhuis in Weesp.

Bedrijfsfeest in een voormalige munitie werkplaats

Bij ons vier je je bedrijfsfeest in een voormalige munitie werkplaats! Onze plofhuizen bij Fort Uitermeer in Weesp danken hun naam aan hun bouw. Ten tijde van de Koude Oorlog werden ze gebruikt als munitieopslagplaats. Om bij mogelijke ontploffing te voorkomen dat de omgeving schade opliep (zoals de andere plofhuizen) werden muren en spanten extra stevig gebouwd, behalve het dak dat er vrijwel los op werd gelegd. Zou de boel ontploffen, dan vloog het dak eraf en bleven muren, spanten en omgeving behouden. Een meer bijzondere plek voor jullie bedrijfsfeest kun je je bijna niet bedenken.

Bedrijfsfestival

Organiseer je een bedrijfsfeest voor 100 personen of meer, denk dan eens aan het Fort Festival. Een uniek concept vol met originele activiteiten zoals een escape room experience, boogschieten, virtual reality of oud Hollandse Fortspelen. De keuze is aan jou en je gasten kunnen ze allemaal uitproberen. Stel je eigen festival programma samen of laat een van onze event managers je adviseren over jouw unieke bedrijfsfestival op maat. Is jullie groep wat kleiner? Ook dan is een bedrijfsfeest bij het Plofhuis een goed idee. Combineer onze Escape Room Experience Het Kanon met een actieve clinic boogschieten of luister naar de mooie verhalen in een rondleiding.

Terras aan het water

Ook aan de inwendige mens is uiteraard gedacht. Zo is het naastgelegen Paviljoen Uit & Meer bijzonder geschikt voor jullie bedrijfsfeest op locatie. Met een fantastisch terras aan het water en uitzicht op Fort Uitermeer is het hier na afloop heerlijk toeven. En wat je wensen op culinair vlak ook zijn, onze event managers denken graag mee over de ideale invulling van jullie lunch, borrel of diner op deze heerlijke plek aan het water.

Mogelijke activiteiten tijdens jullie bedrijfsfeest

vergaderbreak fort uitermeer

Vergaderbreak

Even een frisse neus tussen belangrijke besprekingen door.

  • Programma voor binnen en buiten
  • Duur: maximaal 1 uur
  • Van 5 - 12 personen
  • € 150,-

Bekijk deze activiteit »

Plofhuis kerstuitje

Plofhuis Kerstuitje

Nodig je collega's uit voor dit complete en hilarische kerstuitje!

  • Programma voor binnen
  • Duur: 3 uur
  • Van 15 - 60 personen
  • Prijs op aanvraag

Bekijk deze activiteit »